Et grønnere Danmark

Det skal kunne betale sig at træffe grønne valg. Nykredit er ejet af foreningen Forenet Kredit. Derfor kan du få en række fordele, hvis du samler din økonomi hos os. Vi kalder dem ForeningsFordele, og det er fx billige lån og løsninger til dig, der vil bo, køre, renovere og investere på en mere miljøvenlig måde.

Sådan kan du bidrage til et grønnere Danmark

Drop dit olie- eller gasfyr, og få 10.000 kr.

Har du et Totalkredit-lån, kan du glæde dig over, at du kan søge om at få et tilskud på 10.000 kr. fra Totalkredit, hvis du udskifter dit gas- eller oliefyr med en varmepumpe. På den måde kan du både skære ned på energiforbruget og være med til at gøre Danmark mindre afhængig af gas og olie.

Læs mere

Få rabat på varmepumpen

Som kunde i Nykredit, kan du få rabat på varmepumper hos de to leverandører, vi har indgået aftale med, hvis du har din boligfinansiering hos Nykredit og bruger os som bank i hverdagen, eller du er Private Banking-kunde.

Se, hvad de to virksomheder tilbyder Nykredit-kunder inden for varmepumper.

Skriv direkte til din rådgiver i netbanken eller ring til vores kundeservice på 70 10 90 00, hvis du er interesseret i at købe en varmepumpe hos enten OK eller Energiland med Nykredit-rabat.

Nyskovfonden – søg støtte til flere træer

Vi er gået sammen med Forenet Kredit og Østifterne om Nyskovfonden, som skal bidrage til, at der plantes mere skov i alle dele af Danmark. Træer optager CO2, giver rekreative værdier og beskytter vores vandreserver. Alt sammen til gavn for et grønnere Danmark.

Se om du kan søge fondsmidler

Almene boliger: Få Grønt ByggeLån til nybyggeri og energirenovering

Nykredit er ejet af Forenet Kredit. Forenet Kredit har givet Nykredit et grønt tilskud på 200 mio. kr., som vi har valgt skal bruges til bl.a. en renterabat i den almene sektor, når der opføres nye energivenlige almene boliger eller foretages energirenoveringer.

Se mere om Grønt ByggeLån

Et grønnere Nykredit

Hvordan bidrager Nykredit selv? Det gør vi ved både at understøtte samfundets grønne omstilling og ved selv at arbejde på at reducere vores eget ressourceforbrug og CO2-udledning. Siden 2012 har vi blandt andet reduceret vores CO2 aftryk med 80 % og har taget mange andre bæredygtige valg. Vil du vide mere om vores grønne tiltag?

Se grønne tiltag i Nykredit (åbner i nyt vindue)

Bliv inspireret af andres grønne projekter

Vil du læse om, hvad andre har gjort for at gøre deres bolig mere miljøvenlig, eller om hvad det koster at energirenovere? Vi har samlet en række tips, tricks og gode råd til dig, der er klar til at springe ud i en grønnere hverdag. 

Se de gode råd

Spørgsmål og svar om energirenovering

Omkostningerne ved at energirenovere kommer selvfølgelig an på opgavens omfang. Her får du overblik over priserne på en række forskellige energirenoveringer, som kan forbedre dit indeklima og mindske din varmeregning. Du kan også prøve vores energiberegner, der også kan give et prisestimat på forskellige energirenoveringer.

Når du skal låne til din energirenovering, er der flere muligheder. For nogle vil det være muligt at låne i deres friværdi, mens andre vælger et Grønt BoligLån

Der findes flere muligheder for både at få tilskud og fradrag, når du skal energirenovere. 

Læs mere om tilskud og fradrag her.

Energirenovering kan godt blive et stort og uoverskueligt projekt, så det handler om at være forberedt. Gør fx som Mark og Kathrine i Malling og lav planer og budgetter for renoveringen, så du nemmere kan holde overblikket. Prøv også vores smarte energiberegner for at se, hvor du opnår størst besparelse, når du energirenoverer.

Du kan tjekke, om din bolig har et energimærke ved at indtaste din adresse på Sparenergi.dk.

Mere grønt...

Per skifter sine vinduer og døre - "Som boligejer har jeg et ansvar for miljøet"

Per Kargaard Madsen har valgt at skifte alle vinduer og døre ud i sit rækkehus i Roskilde. Det øger både komforten i hjemmet, giver en besparelse på varmeregningen og en håndsrækning til miljøet.
Derfor blev vinduerne udskiftet

Mark og Kathrine totalrenoverer et hus: ”Nogle dage er hårde, men det er det, vi vil”

Mød Kathrine og Mark som er i gang med at transformere et gammelt hus i Malling om til deres energioptimerede drømmehjem.
Sådan gør de

Det koster de forskellige energirenoveringer

Her får du et prisoverblik over, hvad det cirka koster at lave de energirenoveringer, som oftest bedst kan betale sig, hvis du vil mindske sit CO2-aftryk og samtidig spare på varmeudgifterne.
Se priser her