Et grønnere Danmark

Nykredit er ejet af foreningen Forenet Kredit, som vores kunder er med i. Sammen har vi besluttet, at det skal være nemmere at være grøn end at være ligeglad. Derfor tilbyder vi nu lån og løsninger til dig, der ønsker at bo, køre, renovere, investere og drive virksomhed på en bæredygtig måde.

Sådan kan du bidrage til et grønnere Danmark

Et grønnere Nykredit

Hvordan bidrager Nykredit selv? Det gør vi ved både at understøtte samfundets grønne omstilling og ved selv at arbejde på at reducere vores eget ressourceforbrug og CO2-udledning. Siden 2012 har vi blandt andet reduceret vores CO2 aftryk med 80 % og har taget mange andre bæredygtige valg. Vil du vide mere om vores grønne tiltag?

Se grønne tiltag i Nykredit (åbner i nyt vindue)

Bliv inspireret

Vil du læse om, hvad andre har gjort for at gøre deres bolig mere bæredygtig, eller om hvad det koster at energirenovere? Vi har samlet en række tips, tricks og gode råd til dig, der er klar til at springe ud i en grønnere hverdag. 

Se de gode råd

Er du en grøn pioner?

Har du allerede gjort dit hjem grønnere? Og har du lyst til at dele dine erfaringer og inspirere flere til en grønnere bolig? Så hører vi meget gerne fra dig.

Tip os her

Spørgsmål og svar om energirenovering

Omkostningerne ved at energirenovere kommer selvfølgelig an på opgavens omfang. Her får du overblik over priserne på en række forskellige energirenoveringer, som kan forbedre dit indeklima og mindske din varmeregning. Du kan også prøve vores energiberegner, der også kan give et prisestimat på forskellige energirenoveringer.

Når du skal låne til din energirenovering, er der flere muligheder. For nogle vil det være muligt at låne i deres friværdi, mens andre vælger et Grønt BoligLån

Der findes flere muligheder for både at få tilskud og fradrag, når du skal energirenovere. Fx kan du søge tilskud til energibesparende projekter hos energiselskaber, ligesom du med håndværkerfradraget kan spare penge på professionel arbejdskraft. Læs mere om tilskud og fradrag her.

Energirenovering kan godt blive et stort og uoverskueligt projekt, så det handler om at være forberedt. Gør fx som Mark og Kathrine i Malling og lav planer og budgetter for renoveringen, så du nemmere kan holde overblikket. Prøv også vores smarte energiberegner for at se, hvor du opnår størst besparelse, når du energirenoverer.

Du kan tjekke, om din bolig har et energimærke ved at indtaste din adresse på Sparenergi.dk (åbner i nyt vindue).