Et grønnere Danmark

Det skal kunne betale sig at træffe grønne valg. Nykredit er ejet af foreningen Forenet Kredit. Derfor kan du få en række fordele, hvis du samler din økonomi hos os. Vi kalder dem ForeningsFordele, og det er fx billige lån og løsninger til dig, der vil bo, køre, renovere og investere på en mere miljøvenlig måde.

Sådan kan du bidrage til et grønnere Danmark

Få overblik over, hvordan vi kan hjælpe dig med at få en grønnere hverdag.

Spar på energien i boligen

Overvejer du at energirenovere dit hus eller sommerhus? Eller at skifte varmekilde? Få gode råd til, hvordan du kommer i gang og se de attraktive finansieringsmuligheder.

LÆS OM AT BO GRØNNERE

Skift til el- eller brintbil

Er drømmen at blive grønnere kørende, så hjælper vi dig godt på vej. Her kan du læse om lån til el- og brintbil, rabat på ladestander og elbilforsikring.

LÆS OM AT KØRE GRØNNERE

Bæredygtige investeringer

Vil du investere bæredygtigt? Så kan du fx vælge vores svanemærkede fonde, der gør en forskel for både dig og samfundet.

Besøg Nykreditinvest.dk

Spar op til grønne forbedringer med Grøn Opsparing

Med en Grøn Opsparing får du lidt mere ud af dine penge. Sparer du op til energiforbedringer af din bolig eller en elbil, så topper vi din opsparing med en særlig bonusrente, hvis du har samlet din økonomi hos os.

Læs om Grøn Opsparing

Et grønnere Nykredit

Hvordan bidrager Nykredit selv? Det gør vi ved både at understøtte samfundets grønne omstilling og ved selv at arbejde på at reducere vores eget ressourceforbrug og CO2-udledning.

Mere grønt...

Per skifter sine vinduer og døre - "Som boligejer har jeg et ansvar for miljøet"

Per Kargaard Madsen har valgt at skifte alle vinduer og døre ud i sit rækkehus i Roskilde. Det øger både komforten i hjemmet, giver en besparelse på varmeregningen og en håndsrækning til miljøet.
Derfor blev vinduerne udskiftet

Camilla og Martin: Energioptimering af drømmehuset

På en villavej i Hvidovre har familien Villadsen og Sørensen givet deres hus fra 1930’erne et tidssvarende ansigtsløft og samtidig energioptimeret.

Læs om Camillas og Martins renovering

Det koster de forskellige energirenoveringer

Her får du et prisoverblik over, hvad det cirka koster at lave de energirenoveringer, som oftest bedst kan betale sig, hvis du vil mindske sit CO2-aftryk og samtidig spare på varmeudgifterne.
Se priser her