Et grønnere Danmark

Det skal være billigere at være grøn end at være ligeglad. Fordi Nykredit er ejet af foreningen Forenet Kredit, kan du få en række fordele, hvis du samler din økonomi hos os. Vi kalder dem ForeningsFordele, og det er fx billige lån og løsninger til dig, der vil bo, køre og renovere grønnere.

Sådan kan du bidrage til et grønnere Danmark

Få overblik over, hvordan vi kan hjælpe dig med at få en grønnere hverdag.

Spar på energien i boligen

Overvejer du at energirenovere dit hus eller sommerhus? Eller at skifte varmekilde? Få gode råd til, hvordan du kommer i gang og se de attraktive finansieringsmuligheder.

Skift til el- eller brintbil

Er drømmen at blive grønnere kørende, så hjælper vi dig godt på vej. Her kan du læse om lån til el- og brintbil, rabat på ladestander og elbilforsikring.

Grøn opsparing med bonusrente

Sparer du op til energiforbedringer i boligen eller en elbil? På en Grøn opsparing med bonusrente får du lidt mere ud af dine penge.

Svanemærket logo

Bæredygtige investeringer

Vil du investere bæredygtigt? Så kan du fx vælge vores svanemærkede fonde, der gør en forskel for både dig og samfundet.

Et grønnere Nykredit

Hvordan bidrager Nykredit selv? Det gør vi ved både at understøtte samfundets grønne omstilling og ved selv at arbejde på at reducere vores eget ressourceforbrug og CO2-udledning.

Mere grønt...

Derfor valgte Hassan en elbil

Bilentusiasten måtte igennem flere overvejelser, før Hassan endte med at vælge en elbil. Men siden da har han ikke set sig tilbage, og nu står den på ture gennem Danmark og bilferie til Sydeuropa.

Vi vil gerne fremtidssikre huset

Den originale 60’er-villa blev sat i stand fra kælder til kvist, og varmeregningen reduceret med over 60.000 kroner om året. En gennemgribende energirenovering har gjort Carsten Herreholms villa til en energimæssig superbolig.

Det koster de forskellige energirenoveringer

Her får du et prisoverblik over, hvad det cirka koster at lave de energirenoveringer, som oftest bedst kan betale sig, hvis du vil mindske sit CO2-aftryk og samtidig spare på varmeudgifterne.