Bo grønnere

Spar på energien i boligen

Her får du overblik over, hvordan vi med lån, tilskud, beregnere og andre services kan hjælpe dig, hvis du skal i gang med at energirenovere din bolig eller skifte din varmekilde ud.


Hør mere om dine grønne muligheder

Vil du vide mere om dine muligheder i Nykredit for at finansiere en energirenovering af dit hus, lejlighed eller sommerhus? Udfyld vores kontaktformular her på siden, så hører du fra os hurtigst muligt til en uforpligtende snak....

Bliv kontaktet

Bliv inspireret af andres grønne projekter

Far og børn i træhus

Vil du læse om, hvad andre har gjort for at gøre deres bolig mere miljøvenlig, eller om hvad det koster at energirenovere? Vi har samlet en række tips, tricks og gode råd til dig, der er klar til at springe ud i en grønnere hverdag. 

Kom godt videre med din energirenovering

Få tilskud og fradrag til energirenovering

Her finder du en oversigt over de forskellige tilskud og fradrag du kan få, når du skal i gang med at energirenovere. Og der kan være mange penge at spare.

Drop gasfyret, og få 10.000 kr. i tilskud

Som Nykredit-kunde med realkreditlån i Totalkredit kan du få et tilskud, hvis du står overfor at skulle skifte gas- eller oliefyret ud med en varmepumpe.

Sådan forbedrer du din boligs energimærke

Et godt energimærke har stor betydning for din boligs salgsværdi. Læs med her og få tre forslag til energirenoveringer, så du kan forbedre din boligs energimærke.