Her er de tilskud og fradrag, du kan få, når du energirenoverer

Inden du starter med at skifte vinduer, oliefyr eller isolering, kan det betale sig at undersøge, hvilke tilskud og fradrag du måske kan få, når du energirenoverer din bolig. Der kan være mange penge at spare.

Totalkredit-tilskud til udskiftning af gas- og oliefyr

Du har mulighed for at søge om tilskud på 10.000 kr. hos Totalkredit, hvis du udskifter dit gamle gas- eller oliefyr med en varmepumpe. Læs mere om ansøgningskrav her.

Få tilskud til energirenoveringen

Det forventes, at der løbende kommer mulighed for at søge tilskud fra det offentlige til energirenoveringer eller skift til varmepumpe.

For at komme i betragtning til et tilskud når puljen åbner igen, skal din bolig i de fleste tilfælde have et gyldigt energimærke. Det kan du fx få med et EnergiTjek.

Du kan prøve Tilskudsberegneren på Sparenergi.dk. Beregningerne er vejledende, det endelige tilskud afgøres ved håndtering af ansøgning.

Hold dig opdateret og læs mere på sparenergi.dk

Hvid villa med fin grøn have

Spar gebyret, når du udskifter dit gasfyr

Overvejer du at udskifte dit gasfyr med et grønnere alternativ, så bliver det nu gratis for dig at blive koblet af gassystemet.

Energistyrelsens afkoblingsordning gør det muligt at få dækket gebyret for afkobling fra gassystemet. Gebyrfritagelsen tildeles efter først-til-mølle-princippet, og så længe der er midler i puljen. Det forventets at afkoblin gsordningen åbnes igen i maj 2023.

Læs mere om ordningen og se, om du opfylder kriterierne: Afkoblingsordningen | Energistyrelsen (ens.dk)

Vælg en grønnere løsning

Prøv Energiberegneren og se din boligs grønne potentiale

Hvad kan du spare ved at skifte varmekilde eller isolere dit hus? Og hvad betyder det for miljøet. Prøv Energiberegneren og få svaret med det samme.

Bestil et Energitjek af din bolig

Med et Energitjek får du en energikonsulent fra NRGi ud og gennemgå din bolig, så du har et overblik over mulighederne for at energirenovere.

Vælg et Grønt BoligLån

Energirenover din bolig med et attraktivt ​Grønt BoligLån. Lån fx til udskiftning af vinduer, udskiftning af oliefyr, installation af varmepumpe, installation af solceller, ladestander til elbil og meget mere.
Landing page Grønnere Danmark

Et grønnere Danmark

I Nykredit har vi besluttet, at det skal være nemmere at være grøn end at være ligeglad. Derfor tilbyder vi nu lån og løsninger til dig, der ønsker at bo, køre, renovere, investere og drive virksomhed på en bæredygtig måde.