Kundefordele

Få juridisk hjælp med TestaViva

Sørg for at sikre dig selv og din familie. Få styr på testamente, fuldmagter, ægtepagt m.m. til fordelagtige, faste priser hos vores samarbejdspartner TestaViva.

Træf de vigtige beslutninger i tide

Hvem skal arve dig, hvad skal der ske, hvis du bliver syg eller dør, og hvordan står du økonomisk, hvis du skulle blive skilt? Selvom det er svært at forholde sig til, er det bedre at være på forkant end at skulle træffe svære beslutninger i pressede situationer, eller endnu værre: ikke have nået at træffe beslutningerne i tide.

Kun hver femte dansker har lavet et testamente, selv om det er en god vej til at sikre familien og undgå arvestridigheder.

Vores juridiske samarbejdspartner TestaViva hjælper dig med nemt og hurtigt at få styr på alle de juridiske dokumenter, du og din familie har brug for.

Muligheder og priser

Som kunde hos TestaViva, kan man lave juridiske dokumenter på 3 forskellige måder:

 1. Gør det selv
  Her laver du selv dokumentet på TestaVivas platform, hvorefter du altid kan tilgå det på TestaVivas hjemmeside og udskrive det til underskrift.
 2. Gør det selv med juridisk tjek
  Her laver du selv dokumentet på TestaVivas platform, hvorefter en af TestaVivas jurister ser det du har udfyldt igennem med dig på et telefon eller teamsmøde.
 3. Rådgivning
  En af TestaVivas jurister skræddersyr dokumentet til dig, efter et telefon- eller teamsmøde.

Typiske kunder hos TestaViva får lavet to til tre dokumenter. Priserne afhænger af, hvordan du laver dokumenterne. Du finder tre priseksempler nedenfor.

Priseksempler:

Hvad kan TestaViva hjælpe med?

Testamente

Et testamente giver dig mulighed for at bestemme, hvem der skal arve dig, den dag du går bort, men det kan også bruges til at beskrive, hvordan du fx ønsker at blive begravet. Med et testamente kan du fordele din arv meget anderledes, end arveloven bestemmer, og du kan sikre dig, at arven bliver særeje og evt. båndlægges. Et testamente er relevant for alle, der vil sørge for, at deres arv går til de rette personer. Samtidig kan et testamente give dine arvinger ro og klarhed om din sidste vilje.

Samtykke til uskiftet bo

En samtykkeerklæring til uskiftet bo er en erklæring fra et særbarn – det vil sige et barn, som kun den ene af to ægtefæller eller samlevende er forælder til – hvor særbarnet samtykker til, at særbarnets bonusforælder kan sidde i uskiftet bo, hvis særbarnets egen forælder skulle dø først. En ægtefælle kan kun sidde i uskiftet bo, hvis den førstafdøde ægtefælles eventuelle særbørn giver samtykke til det.

Læs mere hos TestaViva: Samtykkeerklæring til uskiftet bo

Fremtidsfuldmagt

En fremtidsfuldmagt giver dig mulighed for at beslutte, hvem der skal varetage dine personlige og økonomiske interesser, hvis du en dag ikke selv er i stand til det pga. sygdom eller ulykke. Fremtidsfuldmagten gør det lettere for dine pårørende at håndtere en i forvejen svær situation.

Ægtepagt

En ægtepagt aftaler, hvad der skal ske med din formue, hvis du bliver skilt, eller hvis den ene går bort før den anden. I Danmark får man automatisk delingsformue, når man bliver gift. Er det ikke den rigtige formueordning for jer, kan I aftale en anden formueordning i en ægtepagt.

Samejekontrakt

En samejekontrakt er et dokument, der fx kan beskrive beslutninger, praktik og økonomiske forhold, der vedrører en ejendom, I ejer i fællesskab:

 • I får afklaret, hvilke regler der skal gælde for samejet.
 • I aftaler på forhånd, hvem der skal kunne overtage ejendommen, hvis I en dag ikke skal eje den sammen længere.
 • I aftaler spillereglerne på alle fronter – hvem betaler hvad? Var indskuddet et lån? Hvem skal gøre hvad? Hvad skal der ske, hvis man går fra hinanden? Hvornår og hvordan skal ejendommen sælges?
Andet

TestaViva tilbyder derudover også:

 • Pensionsægtepagt
 • Bodelingsoverenskomst
 • Børnetestamenteskøde
 • Skilsmisseskøde
 • Særeje
 • Gavebrev
 • Gældsbrev
 • Arveforskud
 • Arveafkald
 • Generel fuldmagt m.fl.

Få overblik over alle juridiske produkter, som TestaViva tilbyder på TestaViva.dk

Du er også velkommen til først at tage en snak med din Nykredit-rådgiver, som også kan fortælle mere om TestaViva. Skriv til din rådgiver i netbanken eller ring til kundeservice på 70 10 90 00.

Hvordan bruger jeg TestaViva?

 1. Bed din bankrådgiver om at henvise dig til TestaViva, eller udfyld en formular på TestaViva.dk for at få en telefonsamtale med en af TestaVivas kunderådgivere.
 2. Du bliver ringet op, inden for tre hverdage efter du er blevet henvist. Her får du en uforpligtende snak om dine juridiske muligheder ud fra familiesammensætning, livssituation og ønsker. Herefter får du et tilbud med en fast pris på de relevante dokumenter.
 3. Hvis du ønsker at få lavet et eller flere af de juridiske dokumenter, vil du blive ringet op på et aftalt tidspunkt af en af TestaVivas jurister, som er specialiseret i familie- og arveret. Alt efter hvilken måde du ønsker at lave dokumenterne på, vil juristen enten gennemgå dokumenterne, som du har udfyldt på forhånd, eller holde et længere rådgivningsmøde med dig, for derefter at udarbejde og skræddersy dokumenterne efter dine behov.
 4. Til sidst underskriver du dokumenterne.

Kom godt i gang med dine juridiske dokumenter allerede nu. Udfyld formularen, så tager vi en uforpligtende snak om dine muligheder.

Spørgsmål og svar om TestaViva

Hvad er prisen for at lave juridiske dokumenter hos TestaViva?

Prisen afhænger af antallet og typen af juridiske dokumenter, og om de skal laves som selvbetjening, med juridisk rådgivning eller med juridisk tjek.

Udfyld formularen hos TestaViva | Juridisk gyldige dokumenter og bliv kontaktet af TestaViva for et uforpligtende tilbud.

Hvilke juridiske dokument har jeg brug for?

Er du i tvivl om, hvilke juridiske dokumenter der kunne være relevante for dig? Tag en test på TestaViva.dk, hvor du får anbefalet en række relevante juridiske dokumenter på baggrund af din og din families situation.

Hvad betyder det at lave dokumenter med selvbetjening?

Når du laver dokumenter med selvbetjening, får du tilsendt et link til TestaVivas hjemmeside, hvor du bliver bedt om at tage stilling til en række spørgsmål, der handler om indholdet i det valgte dokument. Herefter bliver det juridiske dokument automatisk genereret. Derefter kan du downloade det eller opbevare som en digital fil, som kan tilgås på TestaVivas hjemmeside.

Hvad er forskellen på juridisk tjek og udvidet rådgivning?

Juridisk tjek

Her laver du selv dokumentet på TestaVivas platform, hvorefter en af TestaVivas jurister gennemgår det med dig på et telefon- eller Teamsmøde.

Udvidet rådgivning

En af TestaVivas jurister skræddersyr dokumentet til dig efter et længere telefon- eller Teamsmøde.

Hvordan ændrer jeg mit møde med TestaViva?

Hvis du har booket et møde med en juridisk rådgiver hos TestaViva, og ønsker du at ændre tiden eller annullere mødet, bedes du kontakte TestaViva på 88 62 60 50.

Find mere information om arv, testamente, fuldmagter m.m.

Når en livsforsikring og et testamente er en kærlighedserklæring

At være ramt af sorg og samtidig skulle træffe beslutninger om økonomi er ikke et ønskescenarie. Men det er noget, du kan undgå ved i god tid at tale om forsikringer og testamente.

Skilsmisse: Sådan får du overblikket tilbage

En skilsmisse gør ondt, og du bliver tvunget til at tage stilling til økonomi, bolig og juridiske forhold på et tidspunkt i dit liv, hvor det kan være svært at overskue det hele. Find gode råd til bl.a. at sikre dig juridisk her.