Spar på gebyrerne med KundeRabat

I 2023 giver vi 130 mio. kr. tilbage til vores kunder i KundeRabat. Det er penge tilbage for nogle af de gebyrer, du betaler i løbet af året, fx på betalingskort. For nogle kunder betyder det et tilskud til elregningen. For andre en tur i biografen. KundeRabat er bare én af de ForeningsFordele, du kan få, fordi vi er ejet af foreningen Forenet Kredit.

Hvem får KundeRabat?

Som kunde får du automatisk KundeRabat, hvis du bruger os som din daglige bank og finansierer din bolig gennem Nykredit. Er du Private Banking-kunde, kan du også få KundeRabat.

Læs også: Nykredit udbetaler igen millionbeløb i KundeRabat

Hvis du logger ind på Mitnykredit+ med MitID, kan du her se, hvad du som kunde i Nykredit får i ForeningsFordele.

Læs også vores vilkår for KundeRabat og se, hvilke gebyrer du kan få rabat på - og hvordan.

Kvinde og mand foran mark og hus

Vores kunder Charlotte og Claus i Ebeltoft får KundeRabat – ligesom 125.000 andre kunder, der tilsammen får 130 mio. kr. i KundeRabat i år.

Sådan beregner vi din KundeRabat

Du sparer rabatten op løbende. Når året er gået, beregner vi din KundeRabat ud fra de gebyrer, du har betalt, og som er omfattet af KundeRabat - og så får du penge tilbage. Pengene kommer automatisk ind på din NemKonto. Du kan kun få rabat, hvis du har betalt gebyrer.

Læs også: Cille får KundeRabat

Jo større del af din økonomi du samler hos os, jo større kan din rabat blive. I alt kan du få fra 1.000-4.000 kr. om året i rabat. KundeRabat gælder pr. kunde. Hvis I er et par, som begge er kunder, optjener I rabatten begge to.

Prøv vores ForeningsFordele-beregner og tjek, hvilke fordele du kan få.

Mand og kvinde i køkken

Simon og Amanda er også nogle af de kunder, der får KundeRabat. Sidste år rykkede de fra lejlighed til nybygget hus i Silkeborg, hvor de faktisk bor flere generationer under samme tag.

Nye kunder får også KundeRabat

Er du ny kunde i Nykredit, og har du ret til rabat, får du med det samme en velkomstrabat svarende til et års KundeRabat.

Vil du høre mere om dine muligheder? Prøv vores ForeningsFordele-beregner og tjek, hvad du kan få. Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig, så hurtigt vi kan.

Derfor kan du få KundeRabat

Nykredit er ejet af foreningen Forenet Kredit. Det betyder, at vi kan dele noget af Nykredits overskud med dig som kunde i form af en række fordele. Vi kalder dem ForeningsFordele, og KundeRabat er bare én af dem. Vil du høre mere om dine muligheder for at få KundeRabat?

Se flere Foreningsfordele

KundeKroner

KundeKroner er en fordelsmodel, der giver dig rabat på det beløb du betaler, når du har et lån i Totalkredit.

Få BoligRabat på dit bankboliglån

Er du privatkunde med boliglån gennem Nykredit Bank? Og har du samtidig daglig økonomi hos os? Så kan du på udvalgte bankboliglån få 0,15% rabat på restgælden på dit lån. Det kalder vi BoligRabat.

GrønneFordele er rabat på og tilskud til grønne løsninger

Med grønne lån og løsninger kan du køre, bo og investere mere miljøvenligt og bidrage til et grønnere Danmark.