Nykredit Bank

Nykredit BoligBank 360

Personlig rådgivning, gode boliglån og VIP-service. Som BoligBank 360-kunde er du godt hjulpet derhjemme.

BoligBank 360 er til dig, som vælger at bruge Nykredit til at finansiere din bolig og som samtidig bruger os som daglig bank og gerne vil rådgives hele vejen rundt om din økonomi. 

Du får din egen personlige rådgiver*, som med boligen som omdrejningspunkt giver dig kvalificeret og professionel rådgivning om din økonomi og hjælp, hvis du skal skifte bolig, eller har brug for sagkyndig vejledning til vedligeholdelse af dit hjem.

Priserne er ens for alle BoligBank 360 kunder. Og så har du også mulighed for at opnå særlige fordele og priser på dine forsikringer.
Se priser og vilkår 

*Hvis du er 360-kunde på baggrund af Fortrinsret, har du ikke en fast rådgiver, men modtager personlig rådgivning fra et team af dygtige rådgivere.

Vil du vide mere om dine muligheder

Læs mere om Nykredit Bank og vores forskellige kundetilbud, eller udfyld vores formular, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Dine fordele:

  • Personlig rådgivning, hele vejen rundt om din økonomi.
  • Enkle og gennemskuelige produkter.
  • Adgang til Nykredit VIP-service.
  • Mulighed for at opnå særlige fordele og priser på dine forsikringer.
  • Mulighed for at give dine voksne børn fortrinsret til kundetilbuddene i BoligBanken.

BoligBanken - til dig og din familie

Vi tager udgangspunkt i din og din families samlede brug af Nykredit. Det giver hele familien de samme  gode vilkår og fordele. Har du børn over 18 år, kan du give dem direkte adgang til kundetilbuddene i BoligBanken - også selvom de ikke er boligejere. Det kalder vi Fortrinsret.
Læs mere om Fortrinsret

Sådan bruger du Nykredit

Dit kundetilbud afhænger af, hvordan du ønsker at bruge Nykredit. Ønsker du at bruge Nykredit til både at finansiere din bolig og som bank i det daglige. Vælger du både at finansiere din bolig, bruge Nykredit til bank i det daglige og til at håndtere din formue eller opsparing, bliver du enten BoligBank 360- eller 365-kunde.

Kom godt videre

Få overblikket

De fleste har flere økonomiske muligheder, end de tror. Særligt som boligejer kan du have mange knapper at skrue på. For din økonomi består af mere end det, der står på din konto. Der er også din bolig og din pension.

Den daglige økonomi

Der er mange aspekter af den daglige økonomi, man skal holde styr på. I Nykredit hjælper vi dig godt på vej og tilbyder en række muligheder og løsninger, der giver overblik og letter i hverdagen.

KundeKroner

KundeKroner er en fordelsmodel, der giver dig rabat på det beløb du betaler, når du har et lån i Totalkredit.