Investering

Investeringer kan altid tilpasses dine ønsker til afkast og risiko. Men om investering er det rigtige for dig, afhænger af hvornår du skal bruge pengene, hvilke penge du vil investere og hvilken risiko, som du vil tage.

Glad par foran computer

Spare op eller investere?

Investeringer kan være en god måde at få din formue til at vækste på. Investeringer vil give et højere afkast, end hvis du lader væksten af dit indestående bero på renter alene. Du kan fx vælge at investere din pensionsopsparing eller lade dine frie midler investere via en særlig konto til dette formål.

Det er vigtigt at huske på, at investeringer skal ses som en langsigtet økonomisk investering. Hvor aggressiv en vækst, du kan forvente, afhænger bl.a. af, om du investerer i aktier eller obligationer samt din risikovillighed.

På denne side finder du en række gode råd om investering i forhold til, hvor du er i investeringsprocessen:

Du kan også se vores forskellige investeringsprodukter.

Før du investerer

Overvejer du om investering er noget for dig? Det er slet ikke svært at komme i gang med at investere, men det kan være godt at have lidt grundlæggende viden, inden du begynder.

Få overblik med InvesteringsGuiden

InvesteringsGuiden tager udgangspunkt i dine ønsker, behov og erfaring og giver dig et overblik over, hvordan du fx kan vælge at fordele din investering på forskellige typer værdipapirer.

Hvad skal du overveje?

Inden du investerer, bør du blandt andet overveje, hvad du forventer i afkast, og hvilken risiko du er villig til at tage.

Klar til at investere

Du er klar til at investere. Her er en oversigt over, hvad du skal overveje, når du har besluttet dig for at investere.

Hvordan vil du investere?

Hvis du vil investere dine penge har du tre muligheder: Du kan investere selv, investere sammen med os eller lade os investere pengene for dig.

Sådan handler du værdipapirer online

I Nykredits netbank, MitNykredit, er det nemt, billigt og overskueligt at handle værdipapirer.
Vi investerer for dig

Nem opsparing til investering

Den nye Investeringskonto FRI gør det let for dig at investere. Sæt fx penge ind på kontoen fast hver måned eller når du synes, der er overskud i økonomien. Så klarer kontoen automatisk resten for dig.

Se vores investeringsprodukter

Med Investeringskonto FRI bliver din opsparing løbende investeret i værdipapirer og plejet af professionelle formueforvaltere, mens de står på din konto. Du skal ikke gøre andet end at overføre penge til kontoen.

En aktiesparekonto giver dig mulighed for let at investere i aktier og en lang række aktiefonde på mere fordelagtige vilkår. Det er let at oprette og vi ordner det praktiske ift. SKAT.

I Nykredit Invest kan du investere i en række forskellige investeringsafdelinger, der hver har sit særlige fokus.

Du kan forstørre dit barns børneopsparing, hvis du investerer den. Med BørneInvest i Nykredit får du professionel investering af børneopsparing i værdipapirer.

PensionsInvest er et fleksibelt pensionsprodukt fra Nykredit, som giver dig professionel pleje af din pensionsopsparing.

Du har mulighed for at investere i obligationer og andre former for gældsinstrumenter, som er udstedt af Nykredit.

Har du en investerbar formue på mere end 2 mio. kr. bør du overveje at få en porteføljeaftale med Privat Portefølje.

Med Nykredit Individuel Investeringsaftale får du en skræddersyet og fleksibel rådgivningsaftale, hvor vi sammensætter en portefølje, som lever op til dine behov.

Du investerer allerede

Du er allerede godt i gang med at investere. Når du investerer kan det være interessant at følge med i markedet, læse analyser eller deltage på vores webinarer om investering.

OpsparingsRabat til dig, der investerer

Hvis du investerer i et af vores formueplejeprodukter, kan du glæde dig over, at du får OpsparingsRabat.

Tilmeld dig nyhedsbrevet Nykredit Invest

I vores nyhedsbrev Nykredit Invest får du løbende gode råd, aktuelle analyser og anbefalinger om investeringer. Det er også her du bliver inviteret til webinarer vedrørende investering og opsparing.

Læs nyheder om investering på Investor Insights

Hold dig opdateret med artikler, videoer og de nyeste podcasts om aktuelle finansnyheder på Nykredit Investor Insights.