Betalingsløsninger

I Nykredit tilbyder vi en række forskellige betalingsløsninger, som du kan anvende i din hverdag.

Mand med kreditkort og ipad

Betalings- og kreditkort

Når du skal vælge et betalings- og/eller kreditkort, skal du tænke over, hvilke behov du har. Rejser du meget, er det fx en god ide at have to kort. Det giver en ekstra sikkerhed, når du er på farten. Vi har lavet en oversigt over de betalings- og kreditkort, vi kan tilbyde dig. Her kan du også læse om kortenes forskellige fordele.

Kvinde søger på computer

Digitale betalingsløsninger

Som kunde i Nykredit, kan du benytte dig af en masse forskellige digitale betalingsmuligheder, så du slipper for at tænke på kontanter. Her kan du blive klogere på de mange muligheder.

Hænder holder kreditkort og computer

Sikker nethandel med betalingskort

Nye EU-regler gør det mere sikkert for dig at handle på nettet. Læs mere og se, hvad du selv kan gøre for at handle mere sikkert på nettet.

Mand ser på skærm

Få styr på dine abonnementer

Med servicen Abonnementer i mobil- og netbanken får du nemt overblikket, så du kan afmelde uønskede abonnementer og spare penge.

Kom godt videre

Mastercard Gold

Mastercard Gold er til dig, der ønsker et internationale betalingskort med gode forsikringsdækninger inkl. rejseforsikring, som supplement til det blå EU-sygesikringskort.

Mastercard Debit

Mastercard Debit – betalingskortet til både hverdag og rejser.

Young Money

Young Money er Nykredits digitale lommepenge- og opsparingsunivers til børn og unge mellem 7 og 17 år med egen mobil eller tablet. Du og dit barn får blandt andet et gratis tilbud i form af en Young Money-app, hvor I altid kan følge dit barns forbrug, dit barn kan anmode om lommepenge og se, hvor mange penge han eller hun har.