Betalingsløsninger

I Nykredit tilbyder vi en række forskellige betalingsløsninger, som du kan anvende i din hverdag.

Betalings- og kreditkort

Når du skal vælge et betalings- og/eller kreditkort, skal du tænke over, hvilke behov du har. Rejser du meget, er det fx en god ide at have to kort. Det giver en ekstra sikkerhed, når du er på farten. Vi har lavet en oversigt over de betalings- og kreditkort, vi kan tilbyde dig. Her kan du også læse om kortenes forskellige fordele.

se betalings- og kreditkort

Digitale betalingsløsninger

Som kunde i Nykredit, kan du benytte dig af en masse forskellige digitale betalingsmuligheder, så du slipper for at tænke på kontanter. Her kan du blive klogere på de mange muligheder.

Læs mere om digitale betalingsløsninger

Kontaktløse kort

Med de kontaktløse kort kan du betale uden at skulle sætte dit kort i terminalen. Du kan betale kontaktløst i hele verden i kortterminaler, der har det kontaktløse symbol. Det er nemt, hurtigt og sikkert!

Læs mere om kontaktløse kort

Få styr på dine abonnementer

Med servicen Abonnementer i mobil- og netbanken får du nemt overblikket, så du kan afmelde uønskede abonnementer og spare penge.

Læs mere om abonnementer

Kom godt videre

Mastercard Gold

Mastercard Gold er til dig, der ønsker et internationale betalingskort med gode forsikringsdækninger inkl. rejseforsikring, som supplement til det blå EU-sygesikringskort.
Læs mere om mastercard gold

Mastercard Debit

Mastercard Debit – betalingskortet til både hverdag og rejser.
Læs mere om Mastercard Debit

Young Money

Young Money er Nykredits digitale lommepenge- og opsparingsunivers til børn og unge mellem 7 og 17 år med egen mobil eller tablet. Du og dit barn får blandt andet et gratis tilbud i form af en Young Money-app, hvor I altid kan følge dit barns forbrug, dit barn kan anmode om lommepenge og se, hvor mange penge han eller hun har.
Læs mere om Young Money