*c-questionc question887625C2-7BF1-4000-B4A3-B26DC9267EA1@3x2F9E87B5-5CC3-4957-855A-0368FBC07B2C@1xGroup 13-Group 13-Group 13+Group 13+c-questionflag-enStroke 1Stroke 1

Investor Insights

Her kan kan du løbende holde dig opdateret med artikler, videoer og podcast med nyheder og emner indenfor formue, pension og investering.

Formue8 min

Fem ting du bør overveje inden årets udgang

Vinteren er over os, julen nærmer sig og skatteåret 2022 lakker mod enden. Men inden vi når så langt, anbefaler vi, at du forholder dig til fem ting – der kan nemlig være mange penge at spare.

Formue4 min

Tysk overenskomst fører næppe til lønspiral i Europa

En ny overenskomst for den tyske metalindustri lover stigende lønninger i de kommende år. Aftalen kommer dog ikke til at presse lønningerne voldsomt op i hverken Tyskland eller resten af eurozonen, vurderer Frederik Romedahl Poulsen, senioranalytiker hos Nykredit.

Formue16 min

Pæne aktiestigninger, men fortsat udfordringer for markedet

Hvis de finansielle markeder var en patient, hvad ville termometeret så vise lige nu? Chefstrateg Frederik Engholm tager temperaturen på markedet og forklarer, hvad der kan få temperaturen til at stige eller falde.

Formue7 min

Derfor mærkes uroen langsommere på boligmarkedet

Ligesom de finansielle markeder er det danske boligmarked ramt af uro – om end i et langsommere tempo end eksempelvis aktiemarkedet. Ifølge boligøkonom og chefanalytiker i Nykredit, Mira Lie Nielsen, skyldes det blandt andet, at køb og salg af boliger er væsentligt anderledes end handel med aktier.

Alle indsigter
Filtre på type

Alle filtre slået fra

{{currentPageNumber}} / {{totalPageNumber}}