Købe bil

Uanset om du drømmer om en ny eller brugt bil, er første skridt på vejen at få overblik over, hvordan du kan finansiere den. Så har du et godt udgangspunkt, når du skal ud og finde lige netop den bil, der passer til dig.

Bilhandel forhandler

Lån til din bil

Vælg et billån, der passer dig

Et Grøn Billån er til dig, som ønsker at købe en elbil eller brintbil. Få en grønnere bil til en lav rente på 2,95% ved etableringstidspunktet og uden oprettelsesomkostninger.

Med Grønt Billån får du:

 • En variabel rente på 2,95% ved etableringstidspunktet. Vær opmærksom på at renten herefter følger CIBOR3-renten. Det betyder, at rente og ydelsen vil ændre sig hver måned.
 • Ingen oprettelsesomkostninger til Nykredit
 • Ingen omkostninger til tinglysning mv., hvis du låner op til 300.000 kr*.

Du skal selv have minimum 20% af prisen i udbetaling og være BoligBank 360-, 365-, Private Banking- eller Private Banking Elite-kunde i Nykredit BoligBank.

*For BoligBank 365-kunder gælder det op til 400.000 kr. Særlige vilkår gælder for Private Banking- og Private Banking Elite-kunder.

Et Plugin-hybrid Billån er til dig, som ønsker at købe en plugin-hybridbil.

Med Plugin-hybrid Billån får du:

 • En variabel rente, der er lavere end på andre billån. Renten er 4,95% ved etableringstidspunktet og følger herefter CIBOR3-renten. Det betyder, at rente og ydelsen vil ændre sig hver måned.
 • Ingen oprettelsesomkostninger til Nykredit
 • Ingen omkostninger til tinglysning mv., hvis du låner op til 300.000 kr.*

Du skal selv have minimum 20% af prisen i udbetaling og være BoligBank 360-, 365-, Private Banking- eller Private Banking Elite-kunde i Nykredit BoligBank.
*For BoligBank 365-kunder gælder det op til 400.000 kr. Særlige vilkår gælder for Private Banking- og Private Banking Elite-kunder.

Skal du købe ny bil, campingvogn, autocamper eller en bil på papegøjeplader - og har du brug for hjælp til finansieringen - så er Billån måske noget for dig.

Med Billån får du:

 • En fordelagtig  rente på 5,95% på oprettelsestidspunktet. Renten er variabel og reguleres hver måned efter Cibor3-renten. Det betyder, at rente og ydelsen vil ændre sig hver måned.
 • Ingen omkostninger til tinglysning, hvis du låner op til 300.000 kr.*
 • Særdeles attraktive etableringsomkostninger til Nykredit.

Du skal selv have minimum 20% af prisen i udbetaling og være BoligBank 360-, 365-, Private Banking- eller Private Banking Elite-kunde i Nykredit BoligBank.

*For BoligBank 365-kunder gælder det op til 400.000 kr. Særlige vilkår gælder for Private Banking- og Private Banking Elite-kunder.

Er det på tide at skifte din bil ud med en nyere model, og har du i den forbindelse brug for at optage et billån?

Billån Basis er til dig, der gerne vil købe bil og har brug for at låne til finansieringen. Når du optager lånet, gør du det med sikkerhed i din bil i form af et ejerpantebrev. Ved at stille din bil som sikkerhed, slipper du for at lægge 20% i udbetaling, som ofte er påkrævet, når man skal låne til bilkøb.

Med Billån Basis fra Nykredit får du:

 • Et lån uden krav om udbetaling.
 • Lave etableringsomkostninger.
 • Variabel rente og op til 10 års løbetid.

Forsikring til bil

Du får den lovpligtige ansvarsdækning og kan sammensætte de dækninger, der passer til dig.

Beregn lån til el- og brintbil

Prøv vores billånsberegner til elbiler og brintbiler, der giver dig et overblik over, hvad det vil koste at finansiere din bil med et Grønt Billån.

Bedst i test

Grønt Billån er Bedst i test for andet år i træk

Forbrugerrådet Tænk har for andet år i træk givet det eftertragtede Bedst i test-stempel til Grønt Billån fra Nykredit. 

I den store undersøgelse har Forbrugerrådet Tænk undersøgt de bedste og billigste lån til elbiler.  

Elbil beregner på Macbook Pro skærm

Prøv vores smarte beregner til elbil

Er du kunde i Nykredit? Log ind med MitID og prøv vores store billåns-beregner. Her kan du fremsøge elbiler, der matcher dit behov og økonomi og få attraktive tilbud på finansiering, elbilforsikring og opladningsmuligheder.

Vær opmærksom på, at du skal være enten BoligBank 360-, BoligBank 365-, Private Banking- eller Private Banking Elite-kunde for at kunne bruge beregneren.

Kontrakt der er klar til underskrift

Biløkonomi

Når du skal låne til en ny bil, skal du ofte selv lægge en procentdel af udbetalingen på bilen. På de fleste billån i Nykredit skal du selv kunne betale minimum 20% af prisen, og det kan hurtigt blive et større beløb. Derfor kan det være en god idé at starte en opsparing til bilkøbet.

Ved du allerede, at din næste bil bliver en elbil eller brintbil, så kan du få en Grøn Opsparing, hvor du opnår en særlig bonusrente.

Skal du købe en plugin-hybridbil eller benzinbil, så kan du oprette en OpsparingsKonto.

Husk, at når du har købt en ny bil, er der mange andre udgifter end selve finansieringen. Det er derfor en god idé at få et overblik over din biløkonomi ved at tage højde for afgifter og udgifter til fx brændstof, vejhjælp, forsikring, dæk, service og reparationer.

Du kan overveje at lægge et overordnet budget, for at få overblik over hele din økonomi. Du kan eksempelvis hente vores budgetskema.

Nyttige links

FriværdiKonto

En FriværdiKonto virker som en kassekredit, hvor du har direkte adgang til din opsparing (friværdi) i din bolig.

PrioritetsLån

Et fleksibelt lån med en tilhørende indlånskonto med attraktiv rente, hvor pengene fra lånet bliver sat ind. Du kan frit hæve og sætte penge ind på kontoen.

En vifte af muligheder

Mange boligejere oplever for tiden, at de tårnhøje energipriser sætter deres daglige økonomi under hårdt pres. I Nykredit er vi klar med en vifte af muligheder til dig som kunde.

Kom godt videre

Bilforsikring

Den rette bilforsikring giver dig økonomisk forudsigelighed i hverdagen. Med vores tilvalg kan du sammensætte den løsning, der dækker netop dine behov.

Billån

Er du BoligBank 360 eller 365 kunde i Nykredit, kan du få et Billån til en særlig fordelagtig rente

Billån Basis

Med et Billån Basis skal du ikke betale en kontant udbetaling. Du kan i stedet låne det beløb, du har brug for, til at finansiere bilkøbet.