Ris og ros

Hvad har du på hjerte? Vi lytter til dig, også når du foretrækker at skrive i stedet for at ringe eller mødes. Skriv ris, ros og gode idéer her - så er du med til at lære os, hvordan vi bliver bedre.

Har du en god oplevelse, som du vil dele med os?

Din mening betyder meget for os. Derfor må du meget gerne dele dine gode oplevelser med os. I Nykredit søger vi altid inspiration til nye måder at forbedre os på, så hvis du har feedback til os, må du meget gerne dele den.

Ingen er fejlfri, heller ikke os. Og det skal være ukompliceret og nemt for dig at klage. Derfor finder du links til dine klagemuligheder her på siden.

Vi opfordrer dig dog til, at du starter med at kontakte den ansvarlige chef det sted, hvor du har haft en utilfredsstillende oplevelse. Han/hun vil lytte til din kritik og forsøge at finde en løsning.
 

Klage til Nykredit Bank eller Nykredit Realkredit

Ønsker du stadig at klage over din oplevelse i Nykredit, efter du har talt med den ansvarlige chef, kan du skrive en mail til Klageservice, vores klageansvarlige enhed her.

Klage til Privatsikring

Er du utilfreds med en oplevelse vedr. dine forsikringer hos vores samarbejdspartner Privatsikring? Så giver du Privatsikring direkte besked her.

Klage til AP Pension/Nærpension

Hvis du er utilfreds med en afgørelse truffet af AP Pension/Nærpension, har du mulighed for at sende en e-mail til den klageansvarlige i AP Pension på klageansvarlig@appension.dk.

Procedure for klagehenvendelser

Når vi modtager en klage, ser vi på, hvordan vi bedst muligt hjælper dig, og vi kontakter typisk den afdeling, der har rådgivet dig. Når vi har undersøgt din klage grundigt, får du svar - og forslag til, hvordan vi løser problemet.

Vi bruger de klager, vi får, til at forbedre os.

Andre klagemuligheder

Hvis det ikke lykkes os at blive enige, kan du klage til Det finansielle ankenævn eller Ankenævnet for forsikring.

Du kan også klage til EU-Kommissionens online klageportal (ODR). Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Hvis du klager, skal du oplyse denne mail: klageansvarlig@nykredit.dk.

Send klage til

AP Pension

Se mere

Det finansielle ankenævn

Se mere

Forsikringsankenævnet

Se mere

EU-Kommissionens online klageportal (ODR)

send klage