Vi er Nykredit

Vil du vide mere om, hvem vi er, og hvad vi står for? Her kan du læse om vores unikke foreningsejerskab, vores samfundsansvar og vores arbejde med at skabe et grønnere Danmark.

En historie om fællesskab

Nykredit er ikke som de andre. Men hvad er vi så? Vi har rødder helt tilbage til 1851, hvor realkreditten begyndte at tage form, og den historie er vi stolte af. Koncernchef Michael Rasmussen sætter ord og billeder på Nykredits DNA i den film, du kan se her.

Foreningsejerskab betaler sig

Nykredit er ejet af en forening af kunder, nemlig Forenet Kredit. Foreningen er hovedaktionær i Nykredit og Totalkredit, og arbejder for at sikre en både økonomisk og socialt bæredygtig realkredit i hele Danmark.

I Nykredit kan vi, grundet vores foreningsjereskab, tilbyde særlige fordele, hvis man samler sin økonomi hos os. Vi kalder det ForeningsFordele, og det er fx rabatter på udvalgte gebyrer på lån og investeringer.

Læs mere om ForeningsFordele

Vores seks løfter

I Nykredit er vi stolte af vores historie. Og vi er bevidste om, at verden omkring os forandrer sig dramatisk i disse år. Globalisering af økonomien, internationalisering af reguleringen og digitaliseringen af samfundet giver helt nye udfordringer og muligheder.

Alt det stiller krav til os. Til vores forudseenhed og omstillingsevne. I en foranderlig tid kan vi ikke love, at alting bliver ved med at være som i går. Men vi kan love, at vi holder fast i vores værdier, når vi bevæger os fremad som foreningskontrolleret virksomhed og stræber efter at dele vores fremgang med kunderne. Derfor giver vi seks løfter.

Et grønnere Danmark

Som landets største långiver har vi et særligt ansvar for at drive forretning til gavn for kunderne og samfundet. Samfundsansvar (nyt vindue) er en central del af Nykredits strategi, og vi vil gøre, hvad vi kan, for at skabe et grønnere Danmark for vores børn og de kommende generationer.
Men hvad gør vi selv i Nykredit for at nedbringe vores klimaaftryk? Det kan du læse mere om her: Et grønnere Nykredit (nyt vindue)

Vil du bidrage til et grønnere Danmark? Vi har besluttet, at det skal være nemmere at være grøn end ligeglad. Derfor tilbyder vi billige lån og løsninger, hvis du vil gøre din bolig, din bil, din renovering, dine investeringer og din virksomhed grønnere.

Se dine grønne muligheder

Bliv en del af Nykredit

Vil du være en del af holdet i Danmarks eneste foreningsejede finansielle virksomhed?

Besøg vores karriereunivers på Nykredit.com, hvor du finder bl.a. finder ledige stillinger, medarbejderhistorier og hvorfor Nykredit er et fantastisk sted at arbejde.

Læs mere på Nykredit.com