MobilePay - betal nemt med mobilen

Med MobilePay kan du betale og overføre op til 10.000 kr. om dagen. Du kan handle på nettet, dele regninger med venner, optjene bonus og meget mere.

Mobilepay logo

Kom godt i gang med MobilePay

1. Download MobilePay i enten AppStore, GooglePlay eller Windows Store – du finder links i boksen til højre.

2. Vælg 'Opret ny bruger', find dit betalingskort frem og følg anvisningerne. Du bliver bedt om at registrere betalingskortet og den konto, kortet er tilknyttet (det skal du kun gøre én gang).

3. Vælg en personlig kode på fire cifre, som du fremover skal indtaste, hver gang du bruger appen.

Det koster ikke noget at downloade og bruge MobilePay. Det eneste krav for gratis brug er, at du skal være fyldt 13 år og bruge den som privatperson.

Hvad er beløbsgrænserne?

Du kan overføre op til 10.000 kr. pr. dag, hvis du har identificeret dig med MitID, da du downloadede MobilePay – ellers er grænsen 3.000 kr. pr. dag. Der er ingen grænse for, hvor stort et beløb du samlet kan modtage.

Mange fordele med MobilePay

Med MobilePay får du mange fordele: Du kan fx betale i netbutikker, apps, modtage regninger og optjene bonuspoint.
Læs mere om MobilePay.

Kom godt videre

Visa/Dankort

Visa/Dankort er to debet-kort samlet i et. I Danmark fungerer kortet som et Dankort, mens det i udlandet fungerer som et internationalt betalingskort: Visa.

Young Money

Young Money er Nykredits digitale lommepenge- og opsparingsunivers til børn og unge mellem 7 og 17 år med egen mobil eller tablet. Du og dit barn får blandt andet et gratis tilbud i form af en Young Money-app, hvor I altid kan følge dit barns forbrug, dit barn kan anmode om lommepenge og se, hvor mange penge han eller hun har.