Forsikringer

Forsikringer, der passer til og passer på dit liv

Mekaniker der arbejder på en bil

Når du samler bank og forsikring gennem os, får du bedre overblik over din økonomi – og større tryghed i både gode tider, og når skaden sker. Vi samarbejder med Privatsikring, der er en del af Alm. Brand Group og Nærpension, der er en del af AP Pension, så du kan få nogle af markedets bedste forsikringer.

Ansvarlig skadesudbedring på din bolig

Når du anvender Privatsikrings leverandører til udbedring af skader på din bolig, er du sikret, at de samarbejder med Privatsikring om fælles ansvarlige mål som fx genbrug af nedrivningsmaterialer, brug af FSC-certificeret træ og ansættelse af lærlinge.

Vil du høre mere om dine forsikringsmuligheder?

Skriv til os her, så kontakter vi dig til en snak om dine forsikringsmuligheder i Nykredit og Privatsikring. Vær opmærksom på, at du skal være kunde i Nykredit for at kunne få forsikringerne.

Hør mere om dine muligheder

Udfyld vores formular, så hører du fra os hurtigst muligt.

Felter markeret med * er obligatoriske

Er du allerede kunde i Nykredit?
0/512

Du kan altid trække dit samtykke tilbage på kundeservice@nykredit.dk og læse mere om behandlingen af dine personoplysninger her.

Forsikringsfordele

Forsikring til dig, der kører elbil

Kører du elbil, eller overvejer du en elbil? Så husk, at du kan få en attraktiv elbilforsikring hos Privatsikring via Nykredit.

Hvorfor Privatsikring?

Der er mange gode grunde til at flytte dine forsikringer til Privatsikring.