Far løfter søn

Få forsikringer, der passer til og passer på dit liv

Når du samler bank og forsikring gennem os, får du bedre overblik over din økonomi – og større tryghed i både gode tider, og når skaden sker. Vi samarbejder med Privatsikring, der er en del af Alm. Brand Group og Nærpension, der er en del af AP Pension, så du kan få nogle af markedets bedste forsikringer.

Par kigger computer sammen

Bliv kontaktet

Vil du høre mere om dine forsikringsmuligheder? Det er nemt at booke et møde med Privatsikring – og vi vil gerne hjælpe dig. Udfyld kontaktformularen, så ringer vi, så hurtigt vi kan.

Fin bolig med have

Ansvarlig skadesudbedring på din bolig

Når du anvender Privatsikrings leverandører til udbedring af skader på din bolig, er du sikret, at de samarbejder med Privatsikring om fælles ansvarlige mål som fx genbrug af nedrivningsmaterialer, brug af FSC-certificeret træ og ansættelse af lærlinge.

Kom hurtigt videre

Forsikringsfordele

Bliv Pluskunde og få fordele

Som Pluskunde i Privatsikring får du en række ekstra fordele som fx rabat på dine forsikringer.

Forsikring til dig, der kører elbil

Kører du elbil, eller overvejer du en elbil? Så husk, at du kan få en attraktiv elbilforsikring hos Privatsikring via Nykredit.

Hvorfor Privatsikring?

Der er mange gode grunde til at flytte dine forsikringer til Privatsikring.

Skadeforsikringer

Personforsikringer

Vil du høre mere om dine forsikringsmuligheder?

Skriv til os her, så kontakter vi dig til en snak om dine forsikringsmuligheder i Nykredit og Privatsikring. Vær opmærksom på, at du skal være kunde i Nykredit for at kunne få forsikringerne.