Forsikring

Hvorfor Privatsikring?

Vi passer på dit liv. Bank + forsikring = skræddersyet tryghed til dig.

Mor, far og baby i stue

Mindst 6 gode grunde til at vælge Privatsikring

Der er mange fordele ved at have bank og forsikring samme sted. Når du samler bank og forsikring, får du bedre overblik over din økonomi og større tryghed i både gode tider, og når skaden sker.

  • Høj kundetilfredshed: Privatsikrings kunder er glade. Det kan ses på Trustpilot og i tilfredshedsanalyserne – og i antallet af nye kunder.
  • God kundeservice: Langt de fleste opkald besvares inden for et par minutter.
  • Ekstra kundefordele: Unikke og attraktive fordele for fx boligejere.
  • Nem flytning: Privatsikring sørger for alt det praktiske, når du flytter dine forsikringer over til dem.
  • Nem og effektiv skadebehandling: 24/7 online skadeanmeldelse og hjælp til akutte skader. Privatsikrings kunder er meget tilfredse med skadebehandlingen.
  • Ansvarlig skadesudbedring på din bolig: Når du bruger Privatsikrings leverandører til udbedring af skader på din bolig, er du sikret, at de samarbejder om fælles ansvarlige mål som fx genbrug af nedrivningsmaterialer, brug af FSC-certificeret træ og ansættelse af lærlinge. Læs mere på Privatsikring.dk.

Hør mere om dine forsikringsmuligheder hos Privatsikring

Har du spørgsmål eller vil du høre mere om dine muligheder? Det er nemt at booke et møde med Privatsikring – og vi vil gerne hjælpe dig. Udfyld kontaktformularen, så ringer vi, så hurtigt vi kan.

Hør mere om dine muligheder

Udfyld vores formular, så hører du fra os hurtigst muligt.

Felter markeret med * er obligatoriske

Er du allerede kunde i Nykredit?
0/512

Du kan altid trække dit samtykke tilbage på kundeservice@nykredit.dk og læse mere om behandlingen af dine personoplysninger her.

Kom godt videre

ForeningsFordele til dig

Nykredit er ejet af foreningen Forenet Kredit. Derfor kan du som kunde få særlige fordele, hvis du samler din økonomi hos os. Vi kalder det ForeningsFordele, og du kan læse mere om dem her.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev om bolig- og privatøkonomi

Tilmeld dit vores nyhedsbrev BoligNyt og få relevante nyheder om bolig og privatøkonomi, spændende prognoser for boligmarkedet og meget mere direkte i din indbakke.