Hvorfor Privatsikring?

Vi passer på dit liv. Bank + forsikring = skræddersyet tryghed til dig.

Der er mange fordele ved at have bank og forsikring samme sted. Når du samler bank og forsikring, får du bedre overblik over din økonomi og større tryghed i både gode tider, og når skaden sker.

Mindst 5 gode grunde til at vælge Privatsikring

  1. Høj kundetilfredshed: Privatsikrings kunder er glade. Det kan ses på Trustpilot og i tilfredshedsanalyserne – og i antallet af nye kunder.
  2. Effektiv skadebehandling: 9 ud af 10 kunder, der anmelder en skade, er meget tilfredse med behandlingen hos Privatsikring.
  3. Anbefalet af banker: Hele 36 banker anbefaler deres kunder at vælge Privatsikring, som i mere end 21 år har været bankernes foretrukne forsikringspartner.
  4. En del af Codan: Privatsikring er en del af Codan, og alle forsikringer er derfor baseret på Codans attraktive produkter og kompetencer.
  5. Online skadeservice 24/7: Du kan få hjælp til akutte skader døgnet rundt og anmelde dine skader online, hvor Privatsikring løser 50% af anmeldelserne samme dag.

Hør mere om dine forsikringsmuligheder hos Privatsikring

Har du spørgsmål eller vil du høre mere om dine muligheder? Det er nemt at booke et møde med Privatsikring – og vi vil gerne hjælpe dig. Udfyld kontaktformularen, så ringer vi, så hurtigt vi kan.