Hvorfor Privatsikring?

Vi passer på dit liv. Bank + forsikring = skræddersyet tryghed til dig.

Der er mange fordele ved at have bank og forsikring samme sted. Når du samler bank og forsikring, får du bedre overblik over din økonomi og større tryghed i både gode tider, og når skaden sker.

Mindst 6 gode grunde til at vælge Privatsikring

  1. Høj kundetilfredshed: Privatsikrings kunder er glade. Det kan ses på Trustpilot og i tilfredshedsanalyserne – og i antallet af nye kunder.
  2. Effektiv skadebehandling: 9 ud af 10 kunder, der anmelder en skade, er meget tilfredse med behandlingen hos Privatsikring.
  3. Anbefalet af banker: Hele 36 banker anbefaler deres kunder at vælge Privatsikring, som i mere end 21 år har været bankernes foretrukne forsikringspartner.
  4. En del af Codan: Privatsikring er en del af Codan, og alle forsikringer er derfor baseret på Codans attraktive produkter og kompetencer.
  5. Online skadeservice 24/7: Du kan få hjælp til akutte skader døgnet rundt og anmelde dine skader online, hvor Privatsikring løser 50% af anmeldelserne samme dag.
  6. Ansvarlig skadesudbedring på din bolig: Når du anvender Privatsikrings leverandører til udbedring af skader på din bolig, er du sikret, at de samarbejder med Privatsikring om fælles ansvarlige mål som fx genbrug af nedrivningsmaterialer, brug af FSC-certificeret træ og ansættelse af lærlinge. Læs mere på Privatsikring.dk.

Hør mere om dine forsikringsmuligheder hos Privatsikring

Har du spørgsmål eller vil du høre mere om dine muligheder? Det er nemt at booke et møde med Privatsikring – og vi vil gerne hjælpe dig. Udfyld kontaktformularen, så ringer vi, så hurtigt vi kan.

Kom godt videre

Boligplus

Særlige fordele og forsikringer til dig, der ejer din egen bolig.
Læs mere om boligplus

Formueplus

Særlige fordele og forsikringer, der dækker dig, dine nærmeste og dine værdier.
Læs mere om formueplus

Pris og dækningsmatch

Hvis du har dine forsikringer hos Nykredit Forsikring (Gjensidige), kan Privatsikring højst sandsynligt matche dine nuværende dækninger og priser.
Se mere her