Bank for boligejere

Nykredit BoligBank er for dig, der gerne vil have det meste ud af det, du har – både nu og i fremtiden. Vi er daglig bank, boligfinansiering og opsparing i et, og du får rådgivning og overblik med udgangspunkt i hele din økonomi – også din bolig.

Se, hvad vi kan gøre for dig

Boligberegnere

Lån til ny bolig

Få en vejledende beregning på, hvor meget lån til ny bolig eller sommerhus koster. Du får finansieringsforslag på forskellige lånetyper, så du kan se, hvad der passer bedst til din økonomi.

Beregn lån til ny bolig

Omlægning af lån

Få en vejledende beregning på, hvad en omlægning af dit realkredit lån betyder. Du får forslag på forskellige lånetyper, så du kan se, hvad der passer bedst til din økonomi.

Beregn omlægning af lån

Lån i din bolig

Få en vejledende beregning på, hvad det koster at låne i din bolig. Du får finansieringsforslag på forskellige lånetyper, så du kan se, hvad der passer bedst til din økonomi.

Beregn lån i din bolig

Er du klar til sommerferien?

Sommerferien står for døren og med den nogle forhåbentlig afslappende uger, hvor batterierne kan blive ladet op og hverdagens stress og jag kan blive sat på stand by. Uanset om ferien skal holdes hjemme eller i udlandet, er der et par ting, der er gode at være opmærksom på.

Gode råd til sommerferien

Bliv kunde i Nykredit BoligBank

Du bliver hurtigt og sikkert oprettet som kunde med konto, kort og netbank med FastConnect. Du får samtidig planlagt et velkomstmøde med en rådgiver fra Nykredit, hvor I kan tale om hele din økonomi og de ting, der er vigtige for dig. Du kan gøre det fra din mobiltelefon, tablet eller pc.

 

 
Start her

Er du på udkig efter ny bolig?

På Bolighed.dk kan du nemt og hurtigt for overblik over dit boligkøb med ganske få klik. Du bliver guidet igennem hele købsprocessen fra de første indledende tanker om køb af ny bolig, til du står med nøglerne i hånden som glad boligejer.

Bolighed.dk er ejet af Nykredit, Sydbank, Arbejdernes Landsbank og Spar Nord.

Læs mere om Bolighed.dk

Nykredits webinarer

Arv og Testamente | 50 min

Få styr på arv og testamente

27. februar, 2018
Pension | 50 min

Hvad betyder ændringer på pensionsområdet for dig?

9. januar, 2018
30 min

Rentetilpasning

11. januar, 2018

investors insights

Video | 3 min

Chefstrateg: Vi justerer et par taktiske anbefalinger

21. juni, 2018
Artikel | 5 min

Chefporteføljeforvalter: Stærkt aktiemarked er i dilemma

20. juni, 2018
Podcast | 17 min

Folkemødet-special: "En anderledes positiv samtale om ansvarlige investeringer”

18. juni, 2018