Background image

Det skal være billigere at være grøn end at være ligeglad

Læs om vores grønne løsninger

Beregn lån til ny bolig

Med vores boliglånsberegner kan du få en vejledende beregning på, hvor meget et lån til ejerbolig, andelslejlighed eller sommerhus koster.

Beregn lån til elbil

Forbrugerrådet Tænk har for andet år i træk givet det eftertragtede Bedst i test-stempel til Grønt Billån fra Nykredit. Så overvejer du at skifte til en elbil, kan du her lave en beregning på et Grønt Billån, og se hvad det vil koste dig at låne.

Ny, lav rente på boliglån

Skal du købe bolig – og bruge et banklån? Se, om du kan få mere luft i økonomien med vores meget lave rente på lån til bolig. 

Undgå at blive udsat for svindel

Kvinde sidder og kigger ud af billedet og taler i telefon

Svindlerne har mange tricks i ærmet og en stor værktøjskasse, når det kommer til at franarre dig personlige oplysninger. Se, hvad du kan gøre for at passe på dine oplysninger og dine penge, få gode råd og lær de forskellige svindeltyper at kende.

Populære beregnere

Se alle vores beregnere

Seneste nyheder om bolig- og privatøkonomi

Artikel Privatøkonomi
11. juni, 2024

Endelig faldt renten

Har du sukket efter lavere rente? Hvis du har et lån med helt kort rente, kan du glæde dig til en rentelettelse allerede 1. juli.
Artikel Bolig
7. juni, 2024

Nykredit sænker renten

Nykredit sænker renten for både privat- og erhvervskunder på en række produkter, så det kan blive endnu mere attraktivt at have lån i en foreningsejet bank.
Artikel Privatøkonomi
30. maj, 2024

Ny rente til F5- og F3-lån – og nyt rentetillæg til F-kort

Er du en af de 8.000 boligejere, der skal have ny rente på dit F3 eller F5-lån den 1. juli? Eller en af de 16.000 med F-kort, der skal have nyt rentetillæg? Så er det en god idé at læse med her.