Background image

Det skal være billigere at være grøn end at være ligeglad

Læs om vores grønne løsninger

Beregn lån til ny bolig

Med vores boliglånsberegner kan du få en vejledende beregning på, hvor meget et lån til ejerbolig, andelslejlighed eller sommerhus koster.

Beregn lån til elbil

Forbrugerrådet Tænk har for andet år i træk givet det eftertragtede Bedst i test-stempel til Grønt Billån fra Nykredit. Så overvejer du at skifte til en elbil, kan du her lave en beregning på et Grønt Billån, og se hvad det vil koste dig at låne.

Ny, lav rente på boliglån

Skal du købe bolig – og bruge et banklån? Se, om du kan få mere luft i økonomien med vores meget lave rente på lån til bolig. 

Undgå at blive udsat for svindel

Kvinde sidder og kigger ud af billedet og taler i telefon

Svindlerne har mange tricks i ærmet og en stor værktøjskasse, når det kommer til at franarre dig personlige oplysninger. Se, hvad du kan gøre for at passe på dine oplysninger og dine penge, få gode råd og lær de forskellige svindeltyper at kende.

Populære beregnere

Se alle vores beregnere

Seneste nyheder om bolig- og privatøkonomi

Artikel Bolig
4 min

Fem gode råd til førstegangskøbere

Det kan føles som en usikker rejse at bevæge sig ud på boligmarkedet og købe bolig for første gang. Hvor meget kan man låne? Hvad spørger banken om? Kan det overhovedet lade sig gøre? Det er bare nogle af de spørgsmål, mange stiller sig selv. Derfor har vi bedt vores boligøkonom, Mira Lie Nielsen, om at give sine fem bedste råd til, hvordan du bliver klar til dit første boligkøb.

Artikel Bolig
2 min

Udbuddet af boliger til salg fortsætter med at stige

Boligsiden har netop offentliggjort deres boligudbudsstatistik for april 2024, og tendensen er tydelig. Udbuddet af både huse, ejerlejligheder og sommerhuse til salg er fortsat stigende, fortæller Nykredits boligøkonom Mira Lie Nielsen.

Artikel Bolig
3 min

Boliglån: Ny, attraktiv rente

Vi sænker renten på banklån til boligfinansiering.