Beregn på billån til elbil

Overvejer du at købe en elbil? Prøv vores beregner og se, hvad det vil koste at låne til en elbil med et Grønt Billån. Forbrugerrådet Tænk har for andet år i træk givet Grønt Billån det eftertragtede Bedst i test-stempel.

Elbil beregner på Macbook Pro skærm

Prøv vores smarte beregner til elbil

Er du kunde i Nykredit? Log ind med MitID og prøv vores store billåns-beregner. Her kan du fremsøge elbiler, der matcher dit behov og økonomi og få attraktive tilbud på finansiering, elbilforsikring og opladningsmuligheder.

Vær opmærksom på, at du skal være enten BoligBank 360-, BoligBank 365-, Private Banking- eller Private Banking Elite-kunde for at kunne bruge beregneren.

Mand står ved el-bil og grafik af tænk-stemplet

Grønt Billån til elbil

Drømmer du om en bil, der kører på el? Med et Grønt Billån kan du blive grønnere kørende allerede nu. Med Grønt Billån, som Forbrugerrådet Tænk for andet år i træk har givet det eftertragtede Bedst i test-stempel, får du en meget attraktiv rente og ingen oprettelsesomkostninger til Nykredit.

Se vores andre billån:

Plugin-hybrid Billån

Et Plugin-hybrid Billån er til dig, som ønsker at købe en plugin-hybridbil.

Billån

Er du BoligBank 360 eller 365 kunde i Nykredit, kan du få et Billån til en særlig fordelagtig rente

Billån Basis

Med et Billån Basis skal du ikke betale en kontant udbetaling. Du kan i stedet låne det beløb, du har brug for, til at finansiere bilkøbet.