Velkommen til Nykredits boligunivers

Boligen er et vigtigt omdrejningspunkt i de flestes liv. I Nykredit er vi eksperter i boligrådgivning og finansiering. Så tag os med på råd, hvis du skal handle bolig eller optimere din boligøkonomi.

Boligberegnere

Hvad kan jeg købe for?

Få en vejledende beregning på, hvor meget du kan købe bolig for.

Beregn

Lån til ny bolig

Få en vejledende beregning på, hvor meget lån til ny bolig koster.

Beregn

Lån i din bolig

Få en vejledende beregning på, hvad det koster at låne i din bolig.

Beregn

Tema: Nye boligskatter og -vurderinger

Er du boligejer, får du ny ejendomsvurdering i 2020, og i 2021 ændrer boligskatterne sig. Der er mange nye ord og nye regler, du skal forholde dig til som boligejer, men vi vil gøre vores bedste for at guide dig igennem.

Læs mere om boligskatter

Ny bolig

KundeKroner

KundeKroner er en fordelsmodel, der giver dig rabat på det beløb, du betaler for dit private realkreditlån i Totalkredit. Rabatten bliver automatisk trukket fra din bidragsbetaling hvert kvartal.

Læs mere om KundeKroner

MineMål: Fordelsprogram for dig der ejer en bolig

MineMål skal hjælpe dig tættere på dine mål og drømme. Lige nu får du tilskud og rabatter, men i løbet af 2019 får du flere fordele, fx adgang til guides, beregnere og et netværk af samarbejdspartnere. Du kan være med til at sætte dit præg på MineMål ved at tilmelde dig vores Brugerpanel.

Læs mere om MineMål

Din bolig er en del af din formue

Boligen er for langt de fleste den største post i budgettet, men samtidig en vigtig knap, du har at justere på, hvis du har behov for at ændre din økonomiske situation.

Se boligen som en del af din formue

Skal du også sælge din bolig?

Der kan være mange årsager til, at du overvejer at sælge din bolig. Måske har du brug for mere plads, fordi børnene er blevet større, eller der kommet flere til. Uanset årsagen, har du brug for rådgivning og en dygtig ejendomsmægler. 

Nykredit kan rådgive dig i forbindelse med dit boligsalg, og vi samarbejder med Nybolig og Estate om selve salget

Læs mere om salg af bolig