Din bolig

Skal vi passe på din bolig sammen?

Din bolig er en investering, og den er værd at passe på. Det er bedre at forebygge end at reparere - også når det gælder din bolig.

Vedligeholdelse af din bolig

Du bør overveje i god tid, hvilke forbedringer din bolig trænger til, så du bedst muligt kan undgå skader for fremtiden. Når du køber eller ejer en bolig, følger der nogle opgaver med, som du måske ikke har været vant til, især hvis du ikke tidligere har ejet en bolig. Når du ejer en bolig, skal du nemlig selv vedligeholde den – både indvendigt og udvendigt.

Tag Nykredit med på råd, når du skal have finansieret dine boligprojekter. Så finder vi sammen den løsning, der passer bedst til din situation. 

Pas på dit hus - kend og undgå de hyppigste skader

Vedligeholder du ikke dit hus, kan det føre skader med sig. Derfor er det vigtigt, at du af og til går dit hus efter i sømmene, inden skaden er sket. De typiske skader kan fx være:

  • Utætte tagplader
  • Tilstoppet og utæt tagrende
  • Forkert fald på gulve i fx badeværelset
  • Utætte fuger
  • Nedbrudt træ i vinduer
  • Revner og utætheder i fundamentet

Når du skal købe ny bolig

At blive boligejer er en særlig oplevelse. Derfor bør glæden over de nye rammer ikke overskygges af bekymringer over eventuelle skader på boligen.

Det er derfor vigtigt at få tegnet en ejerskifteforsikring, uanset om du flytter i hus eller lejlighed.

Husk at forsikre dit nye hjem og de ting der er i det

Det er vigtigt at forsikre dit nye hjem. Det kan du gøre med en indboforsikring, der dækker dine ting og som kan skræddersys dine behov.

Er du ved at købe hus og tager lån i huset, så skal du have en husforsikring, der som minimum dækker brand. Men typisk er det også en god ide, at sikre sig mod andre skader på huset. For at sikre at du og din familie får den bedste start med jeres nye hus, har vi skabt boligpakken der indeholder alt hvad  I skal bruge.

ForeningsFordele til dig

Nykredit er ejet af foreningen Forenet Kredit. Derfor kan du som kunde få særlige fordele, hvis du samler din økonomi hos os. Vi kalder det ForeningsFordele, og du kan læse mere om dem her.