Background image

I Nykredit arbejder vi for en mere bæredygtig omstilling

Få overblik over løsninger

Energy & Infrastructure

I Nykredit arbejder vi for en mere bæredygtig omstilling blandt andet ved långivning til vedvarende energi og infrastruktur aktiver. Vi er førende i brugen af fleksible realkredit løsninger til en lang række af forskellige aktiver og har mulighed for at tilbyde grøn realkredit-, bank- og obligationsfinansiering.

Nykredit Markets

Nykredit Markets er koncernens handelsområde og tilbyder kunder handel, rådgivning og analyse inden for stats- og realkreditobligationer, aktier, kreditobligationer, derivater, valuta og investeringsforeninger.

Find kontaktperson

Med udgangspunkt i virksomhedens behov og konkurrencesituation, hjælper vi med at udnytte aktuelle muligheder på kapitalmarkederne og rådgiver om langsigtede strategiske muligheder og en mere bæredygtig omstilling. Skal vi også hjælpe dig og din virksomhed?

Seneste erhvervsnyheder

Artikel Erhverv
3. juni, 2024

Gode råd til at undgå CEO fraud

Også virksomheder kan blive ramt, når kriminelle fx udgiver sig for at være chefen og beder om store pengeoverførsler - også kaldet direktørsvindel eller CEO fraud.
Artikel Erhverv
18. marts, 2024

Nykredit tilbyder erhvervskunder adgang til nyt ESG-værktøj

Er du erhvervskunde i Nykredit, kan du nu glæde dig over at få adgang til endnu et ESG-værktøj, der kan hjælpe din virksomhed med den grønne omstilling.
Video Erhverv
30. januar, 2024

Dansk økonomi i 2024: Grund til optimisme

Er inflationskrisen ovre? Og hvordan vil renterne udvikle sig? I denne video tager Nykredits cheføkonom Palle Sørensen temperaturen på dansk økonomi og kommer med bud på udviklingen i 2024. Her er blandt andet udsigt til medvind til husholdningerne - og til boligejere med korte lån.