Background image

Bedst til Private Banking i Danmark for andet år i træk

Læs om kåringen her

Din tryghed i hverdagen

Som Private Banking- og Private Banking Elite-kunde er du i trygge hænder. Det gælder Ikke kun økonomisk, men også i form af den tid, du sparer, den ro, som følger med et komplet overblik, og den frihed, som investering med omtanke skaber.

Private Banking

Private Banking er til dig med en investerbar formue mellem 2 og 7 mio. kr., som gerne vil have personlig og individuel rådgivning. Du får en personlig Private Banker som fast rådgiver og sparringspartner.

Private Banking Elite

Private Banking Elite er til dig med en investerbar formue på over 7 mio. kr., som ønsker et helhedsorienteret økonomisk perspektiv og individuel service. Du får et personligt rådgivningsteam med en Private Banker i spidsen.

Lån til bolig i udlandet

Mallorca gade

Overvejer du at købe fast bolig eller feriebolig under varme himmelstrøg? Hos Nykredit låner vi dig penge til at finansiere den feriebolig i Frankrig eller Spanien, som du drømmer om. Du kan også blive medejer af en feriebolig hos 21-5.


Kunderne kårer Nykredit som bedst til Private Banking

For syvende år i træk er Private Banking-kunderne i Nykredit de mest tilfredse. Det er bl.a. en stærk personlig kontakt og service, der igen gør forskellen

Vi er nomineret til Morningstar-priser igen

Nykredit Invest er i 2024 nomineret til Bedste fondshus – som eneste danske formueforvalter – og til Bedste fondshus til danske aktier. Det er 7. år i træk, Nykredit Invest er nomineret til Morningstar Awards.

Investor Insights

Artikel Investeringsmarkeder
3 min

Søvnige huspriser og overraskelser på lejlighedsmarkedet

Har du investeret i mursten, eller overvejer du at gøre det? Så læs med her, hvor boligøkonom Mira Lie Nielsen tager temperaturen på boligmarkedet med en dugfrisk boligprisprognose.

Artikel Investeringsmarkeder
3 min

Bekymret for at købe på toppen? Det kan koste dyrt

Artikel Investeringsmarkeder
4 min

Risiko for handelskrig mellem Kina og EU

Hvis EU beslutter sig for at beskytte europæiske virksomheder i konkurrencen med statsstøttede kinesiske virksomheder, kommer Kina næppe til at se passivt til. Risikoen for en handelskrig er derfor reel, vurderer chefstrateg Frederik Engholm.