Kunderne kårer Nykredit som bedst til Private Banking

For sjette år i træk er Private Banking-kunderne i Nykredit de mest tilfredse. Det er bl.a. en stærk personlig kontakt og service, der gør forskellen.

Din tryghed i hverdagen

Som Private Banking- og Private Banking Elite-kunde er du i trygge hænder. Det gælder Ikke kun økonomisk, men også i form af den tid, du sparer, den ro, som følger med et komplet overblik, og den frihed, som investering med omtanke skaber.

Private Banking

Private Banking er til dig med en investerbar formue mellem 2 og 7 mio. kr., som gerne vil have personlig og individuel rådgivning. Du får en personlig Private Banker som fast rådgiver og sparringspartner.

Private Banking Elite

Private Banking Elite er til dig med en investerbar formue på over 7 mio. kr., som ønsker et helhedsorienteret økonomisk perspektiv og individuel service. Du får et personligt rådgivningsteam med en Private Banker i spidsen.

Tag digitale betalingsløsninger med på ferie

Når du er ude at rejse, kan det være en stor hjælp og give sikkerhed at have dine betalingskort med digitalt på telefonen i Wallet. Som kunde i Nykredit har du flere muligheder for digital betaling, som du bør overveje - også inden rejsen er påbegyndt.

Læs mere

Wealth Briefing Awards 2023: Nykredit har Danmarks bedste Private Banking-medarbejdere

For tredje år i træk skiller Nykredit Private Banking sig ud til årets Wealth Briefing Awards. 

Læs mere om kåringen her

Vi har vundet Morningstar-priser for 6. år i træk

Nykredit Invest har i år vundet de to hovedpriser Bedste fondshus til Aktier og Obligationer og Bedste fondshus til Aktier og vinder desuden prisen for Bedste Globale Aktiefond med den bæredygtige fond Sparinvest INDEX DJSI World KL.

Læs mere på nykreditinvest.dk

Euromoney Awards 2023: Nykredit blandt de bedste i Europa

Nykredit er bedst til Private Banking i Danmark. Bag kåringen står eksperter, der kender Private Banking-disciplinen, kunderne og markedet indgående.

Læs mere om kåringen her