Kunderne kårer Nykredit som bedst til Private Banking
For syvende år i træk er Private Banking-kunderne i Nykredit de mest tilfredse. Det er bl.a. en stærk personlig kontakt og service, der igen gør forskellen.
Læs mere om kåringen
Din tryghed i hverdagen
Som Private Banking- og Private Banking Elite-kunde er du i trygge hænder. Det gælder Ikke kun økonomisk, men også i form af den tid, du sparer, den ro, som følger med et komplet overblik, og den frihed, som investering med omtanke skaber.
Læs mere
Private Banking
Private Banking er til dig med en investerbar formue mellem 2 og 7 mio. kr., som gerne vil have personlig og individuel rådgivning. Du får en personlig Private Banker som fast rådgiver og sparringspartner.
Mere om Private Banking
Private Banking Elite
Private Banking Elite er til dig med en investerbar formue på over 7 mio. kr., som ønsker et helhedsorienteret økonomisk perspektiv og individuel service. Du får et personligt rådgivningsteam med en Private Banker i spidsen.
Mere om Private Banking Elite
Mallorca gade

Lån til bolig i udlandet

Overvejer du at købe fast bolig eller feriebolig under varme himmelstrøg? Hos Nykredit låner vi dig penge til at finansiere den feriebolig i Frankrig eller Spanien, som du drømmer om. Du kan også blive medejer af en feriebolig hos 21-5.

Wealth Briefing Awards 2023: Nykredit har Danmarks bedste Private Banking-medarbejdere

For tredje år i træk skiller Nykredit Private Banking sig ud til årets Wealth Briefing Awards. 

Vi har vundet Morningstar-priser for 6. år i træk

Nykredit Invest har i år vundet de to hovedpriser Bedste fondshus til Aktier og Obligationer og Bedste fondshus til Aktier og vinder desuden prisen for Bedste Globale Aktiefond med den bæredygtige fond Sparinvest INDEX DJSI World KL.

Euromoney Awards 2023: Nykredit blandt de bedste i Europa

Nykredit er bedst til Private Banking i Danmark. Bag kåringen står eksperter, der kender Private Banking-disciplinen, kunderne og markedet indgående.