Nykredit Private Banking

For os er godt ikke godt nok

Du og din formue fortjener den bedste rådgivning – og hos Nykredit Private Banking får du kvalificeret modspil og kompetent medspil.

Individuelle behov kræver individuel rådgivning

Det kræver tillid og indsigt at være en fortrolig og foretrukken sparringspartner. Derfor gør vi vores ypperste for at få et så indgående kendskab til dig, din formue og dit liv som muligt. 
Hos os får du din egen personlige rådgiver, som sammen med vores specialister udfordrer dig på planen, idéerne og beslutningerne – med et formål: At give dig nyt overskud.

Private Banking

Private Banking er til dig med en investerbar formue mellem 2 og 7 mio. kr., som gerne vil have personlig og individuel rådgivning. Du får en personlig Private Banker som fast rådgiver og sparringspartner.

Private Banking Elite

Private Banking Elite er til dig med en investerbar formue på over 7 mio. kr., som ønsker et helhedsorienteret økonomisk perspektiv og individuel service. Du får et personligt rådgivningsteam med en Private Banker i spidsen.

Bedst til Private Banking i Danmark

Nykredit blev i starten af 2018 blevet kåret som "Bedst til Private Banking i Danmark" af magasinet Euromoney. Men også kunder og andre professionelle rådgivere inden for formueforvaltning har kåret os, som Danmarks bedste til private banking.

Få mere drømmebil for pengene med Nykredit Flexleasing

Vi har gjort flexleasing så enkelt, fleksibelt og gennemskueligt som muligt. Det giver nogle unikke fordele for dig, der gerne vil køre i en bil lidt udover det sædvanlige.

Se dine muligheder med Nykredit Flexleasing

Liebhaversalg - kom godt videre til dit næste hjem

Der er både store følelser og økonomi i spil, når en liebhaverbolig skal sælges. Det kræver lidt ud over det sædvanlige – også når det gælder rådgivningen. Det ved vi som Private Banking-rådgivere i Nykredit.

Derfor tilbyder vi, i samarbejde med Nybolig, vores Private Banking-kunder et eksklusivt boligsalgskoncept: Liebhaversalg

Læs mere om liebhaversalg

investors insights

Arv | 3 min

Blog: ”De færreste ønsker at overlade en stor sum penge til en 18-årig”

24. april, 2018
Arv | 2 min

Hvem skal have dine penge?

24. april, 2018
Regnskaber | 2 min

Det kigger chefanalytikeren efter i regnskaberne fra Nordea, Danske Bank og Novozymes

24. april, 2018