Velkommen til Nykredit Private Banking Elite

Nykredit Private Banking Elite er en enhed, der rådgiver særligt formuende kunder i Nykredit.

Individuel rådgivning

Som Elite-kunde får du et helhedsorienteret økonomisk perspektiv, individuel service og avanceret rådgivning med en Private Banker i spidsen for dit personlige team. Med formuer fra syv til flere hundrede millioner kroner ligner vores kunders økonomi ikke ret mange andres. De stiller krav om individuel service og avanceret rådgivning helt ud over det sædvanlige. Derfor tænker vi nyt og arbejder konstant på at udvikle innovative løsninger, der er målrettet de særlige behov og krav, der følger med en stor formue.

Du får kun det bedste

I Nykredit Private Banking Elite ligger vægten på at skabe samspil mellem de forskellige komponenter i din økonomi, herunder privatøkonomi og virksomhedsøkonomi, hvis du er virksomhedsejer.

Jeg vil gerne høre mere om Nykredit Private Banking

Personlig rådgivning

Din Private Banker er altid parat til personligt at varetage dine individuelle interesser. Både ved at anvende sin egen ekspertise og gennem Nykredits netværk af specialister inden for formueforvaltning, skat, investering, arv og generationsskifte. Specialister, som du kan trække på, når du har brug for det.

Læs mere om vores rådgivning

Fordele i Private Banking Elite

Som kunde i Nykredit Privat Banking Elite har du adgang til en række særlige fordele, der alle er specielt udviklet til kunder med formue. Fordelene er udviklet specielt til kunder med en kompleks økonomi, hvilket betyder at du får det bedste, som Nykredit kan levere. Her kan du se, hvilke fordele der hører med til at være Nykredit Private Banking-kunde.

Se dine fordele

Formueforvaltning

Når investeringsstrategien er fastlagt, er det op til dig, hvor meget du vil involvere dig i processen. Du kan investere på egen hånd ud fra de professionelle analyser om investering, økonomi og aktuelle temaer, som du har adgang til som kunde i Private Banking Elite. Du kan også få en porteføljeplejeaftale, hvor vi investerer på dine vegne. 

Læs mere om formueforvaltning