Bedst til Private Banking i Danmark

Godt er ikke godt nok

Som kunde i Nykredit Private Banking optimerer du din formue i samarbejde med os, så vi sammen skaber nyt overskud til dig. Ikke kun økonomisk, men også i form af den tid, du sparer, den ro, som følger med et komplet overblik – og den frihed, som investering med omtanke skaber.

Nykredit Private Banking har Danmarks mest tilfredse kunder og er blevet kåret som det bedste Private Banking-tilbud i Danmark flere gange. Priserne er et hædersbevis, men vores fokus er hele tiden på dig. Hvad er dine drømme, og kan vi sammen gøre noget for at øge dit overskud.

Ja tak, kontakt mig

Anerkendelse fra kunder, branchen og eksperter.

 • WealthBriefing European Awards
  Nykredit Private Banking vinder i kategorien ”European Private Bank Domestic Clients Team” og "European Best Private Bank for Talent Management". En prestigefyldt pris, hvor en uafhængig international jury af eksperter inden for branchen har anerkendt Nykredit på baggrund af et stærkt værditilbud, og et stærkt fokus på at støtte vores medarbejdere i deres faglige udvikling. I 2020 vandt Nykredit "European Best Private Bank for Client Service" og "European Best Private Bank for Talent Management". 
 • Prospera
  Årlige undersøgelse blandt danske private banking-kunder, som det svenske analyseinstitut Prospera foretager, hvor Nykredit er kåret som nr. 1 i 2017, 2018, 2019, 2020 og 2021. Læs mere
 • Global Private Banking 
  Internationale eksperter har for PWM/The Banker, som en del af Financial Times, kåret Nykredit som bedst til Private Banking i Danmark i 2017, 2018, 2019 og 2020.
  I 2020 har PWM også kåret Nykredit som vinder af en tech-pris for ”Best private bank for use of technology, Europe”. 
 • Private Banking International
  En international jury af branchefolk har for Private Banking International i 2018 og 2019 tildelt Nykredit global anerkendelse for "Outstanding Private Banking Customer Relationship Service and Engagement".

Prisbelønnede investeringsløsninger

 • Morningstar Awards
  Analyseinstituttet Morningstar kårede både i 2018, 2019 og 2020 Nykredit Invest som ’Bedst til Aktier og Obligationer’. Samlet vandt Nykredit Invest i 2020 3 ud af 8 kategorier, da priserne ’Bedst til Aktier’ og ”Bedst til Obligationer” også blev vundet. Vurderingen er foretaget ud fra objektive afkast og risiko-data.
 • Lipper Fund Awards
  Nykredit Invest vandt i 2020 en Nordic Group Awards i kategorien Aktier, for at være den bedste blandt de store kapitalforvaltere på det nordiske marked til aktier. Nykredit Invest vandt i både 2020 og 2019 også en Lipper Fund Award for de seneste 10 års resultater i fonden Nykredit Invest Lange Obligationer.
 • Dansk Aktionærforening
  Investeringsfonden IBRA blev i år 2018 tildelt kåringen som bedste investeringsfond i kategorien ”Obligationer, Høj Risiko” til Dansk Aktio-nærforenings årlige investordag. Kåringen blev foretaget ud fra en sammenvægtning af afkast på 1, 3 og 5 års sigt, sammenholdt med standardafvigelse og et mål for ÅOP.

Nykredit Investor Insight

Vil du være på forkant med nyheder og temaer indenfor formue, pension og investering? Så følg Nykredit Investor Insight på LinkedIn og få løbende indsigter, inspiration og gode råd.

Følg os på Investor Insights