Bedst til Private Banking i Danmark

Godt er ikke godt nok

Som kunde i Nykredit Private Banking optimerer du din formue i samarbejde med os, så vi sammen skaber nyt overskud til dig. Ikke kun økonomisk, men også i form af den tid, du sparer, den ro, som følger med et komplet overblik – og den frihed, som investering med omtanke skaber.

Nykredit Private Banking har Danmarks mest tilfredse kunder og er blevet kåret som det bedste Private Banking-tilbud i Danmark flere gange. Priserne er et hædersbevis, men vores fokus er hele tiden på dig. Hvad er dine drømme, og kan vi sammen gøre noget for at øge dit overskud.

Jeg vil gerne høre mere om Nykredit Private Banking

Anerkendelse fra kunder, branchen og eksperter.

 • WealthBriefing European Awards
  Nykredit Private Banking vinder i kategorien ”European Private Bank Domestic Clients Team 2019”. En prestigefyldt pris hvor en uafhængig international jury af eksperter inden for branchen har anerkendt Nykredit på baggrund af et stærkt værditilbud, høj vækst og kundefastholdelse.
 • Prospera
  Årlige undersøgelse blandt danske private banking-kunder, som det svenske analyseinstitut Prospera foretager, hvor Nykredit er kåret som nr. 1 i 2017, 2018 og 2019. Læs mere
 • Global Private Banking 
  Internationale eksperter har for PWM/The Banker, som en del af Financial Times, kåret Nykredit som bedst til Private Banking i Danmark i 2017, 2018 og 2019. Læs mere
  I 2019 har PWM også kåret Nykredit som vinder af en tech-pris for ”Best private bank for use of technology, Europe”. Læs mere
 • Euromoney Bedste Private Banking
  Finansmagasinet Euromoney årlige survey, Private Banking and Wealth Management har i 2018 kåret Nykredit som "Bedst til Private Banking i Danmark". I 2019 opnåede Nykredit Private Banking en 2. plads.
 • Private Banking International
  En international jury af branchefolk har for Private Banking International i 2018 og 2019 tildelt Nykredit global anerkendelse for "Outstanding Private Banking Customer Relationship Service and Engagement".

Prisbelønnede investeringsløsninger

 • Morningstar Awards
  Analyseinstituttet Morningstar kårede både i 2018 og 2019 Nykredit Invest som ’Bedst til Aktier og Obligationer’ og ’Bedst til Obligationer’. Samlet vandt Nykredit Invest i 2019 3 ud af 8 kategorier, da prisen ’Bedst til Balancerede’ også blev vundet. Vurdering er blevet foretaget ud fra objektive afkast og risiko-data.
 • Årets Investeringsforening
  Nykredit Invest blev i 2017 kåret som årets investeringsforening for fjerde gang inden for de seneste 5 år. Kåringen kommer fra Dansk Aktieanalyse, Finans og Jyllands-Posten, og bliver foretaget på baggrund af årets afkast, historiske afkast og risikodata.
 • EuroHedge Awards & HFM European Hedge Fund Awards
  Nykredits hedgefond MIRA vandt i 2017 prisen som bedste Fixed Income fond til både Eurohedge Awards og HFM European Hedge Fund Awards. EuroHedge Awards har til formål at fremhæve de bedste risikojusterede afkast, og priserne bliver tildelt baseret på en kombination af sharp ratio og absolutte afkast.
 • Dansk Aktionærforening
  Investeringsfonden IBRA blev i år 2018 tildelt kåringen som bedste investeringsfond i kategorien ”Obligationer, Høj Risiko” til Dansk Aktio-nærforenings årlige investordag. Kåringen blev foretaget ud fra en sammenvægtning af afkast på 1, 3 og 5 års sigt, sammenholdt med standardafvigelse og et mål for ÅOP.

Nykredit Investor Insight

Vil du være på forkant med nyheder og temaer indenfor formue, pension og investering? Så følg Nykredit Investor Insight på LinkedIn og få løbende indsigter, inspiration og gode råd.

Følg os på Investor Insights