Private Banking

Bedst til Private Banking i Danmark

Godt er ikke godt nok

Som kunde i Nykredit Private Banking optimerer du din formue i samarbejde med os, så vi sammen skaber nyt overskud til dig. Ikke kun økonomisk, men også i form af den tid, du sparer, den ro, som følger med et komplet overblik – og den frihed, som investering med omtanke skaber.

Nykredit Private Banking har Danmarks mest tilfredse kunder og er blevet kåret som det bedste Private Banking-tilbud i Danmark flere gange. Priserne er et hædersbevis, men vores fokus er hele tiden på dig. Hvad er dine drømme, og kan vi sammen gøre noget for at øge dit overskud.

Anerkendelse fra kunder, branchen og eksperter.

WealthBriefing European Awards

I 2024 vinder Nykredit Private Banking for sjette år i træk priser ved WealthBriefing European Awards, og i år gælder det de tre kategorier "Best Domestic Clients Team", "Best Private Bank for Client Service" og "Best Private Bank for Talent Management". Det er prestigefyldte priser, hvor en uafhængig international jury af eksperter inden for branchen har anerkendt Nykredit for en stærk kundeoplevelse og et vedholdende fokus på at støtte vores medarbejdere i deres faglige udvikling. Læs om WealthBriefing European Awards her.

 • Prospera
  Årlige undersøgelse blandt danske private banking-kunder, som det svenske analyseinstitut Prospera foretager, hvor Nykredit er kåret som nr. 1 i 2017, 2018, 2019, 2020, 2021, 2022 og 2023. Læs om Prospera kåringerne her.
 • Global Private Banking 
  Internationale eksperter har for PWM/The Banker, som en del af Financial Times, kåret Nykredit som bedst til Private Banking i Danmark i 2017, 2018, 2019, 2020, 2021, 2022 og 2023.
  I 2020 har PWM også kåret Nykredit som vinder af en tech-pris for ”Best private bank for use of technology, Europe”. 
 • Private Banking International
  En international jury af branchefolk har for Private Banking International i 2018 og 2019 tildelt Nykredit global anerkendelse for "Outstanding Private Banking Customer Relationship Service and Engagement".

Prisbelønnede investeringsløsninger

 • Morningstar Awards
  Analyseinstituttet Morningstar kårede både i 2018, 2019, 2020, 2021, 2022 og 2023 Nykredit Invest som ’Bedst til Aktier og Obligationer’. I 2024 er Nykredit nomineret til ’Bedste fondshus’ - som den eneste danske formueforvalter - samt til ’Bedste fondshus til danske aktier’. Vurderingen er foretaget ud fra objektive afkast og risiko-data.
 • Lipper Fund Awards
  Lipper Fund Awards har i mere end 30 år uddelt priser til de bedste kapitalforvaltere i mere end 20 lande, og i 2023 modtog Nykredit Invest to priser. Det er fondene Nykredit Invest Korte Obligationer og Nykredit Invest Korte Obligationer Akk., der tager priser for deres resultater de seneste hhv. tre og fem år. Nykredit Invest vandt desuden tre priser til Lipper Fund Awards i 2022, ligesom de modtog priser i 2020 og 2019.
 • Dansk Aktionærforening
  Investeringsfonden IBRA blev i år 2018 tildelt kåringen som bedste investeringsfond i kategorien ”Obligationer, Høj Risiko” til Dansk Aktio-nærforenings årlige investordag. Kåringen blev foretaget ud fra en sammenvægtning af afkast på 1, 3 og 5 års sigt, sammenholdt med standardafvigelse og et mål for ÅOP.