Bedst til Private Banking i Danmark

Godt er ikke godt nok

Som kunde i Nykredit Private Banking optimerer du din formue i samarbejde med os, så vi sammen skaber nyt overskud til dig. Ikke kun økonomisk, men også i form af den tid, du sparer, den ro, som følger med et komplet overblik – og den frihed, som investering med omtanke skaber.

Nykredit Private Banking har Danmarks mest tilfredse kunder og er blevet kåret som det bedste Private Banking-tilbud i Danmark flere gange. Priserne er et hædersbevis, men vores fokus er hele tiden på dig. Hvad er dine drømme, og kan vi sammen gøre noget for at øge dit overskud.

Jeg vil gerne høre mere om Nykredit Private Banking

Anerkendelse fra kunder, branchen og eksperter.

 • Prospera
  Årlige undersøgelse blandt danske private banking-kunder, som det svenske analyseinstitut Prospera foretager, hvor Nykredit er kåret som nr. 1 i 2017 og 2018. Læs mere
 • Global Private Banking
  Internationale eksperter har for PWM/The Banker, som er en del af Financial Times group, kåret Nykredit som bedst til Private Banking I Danmark i 2017 og 2018. Læs mere
 • Euromoney Bedste Private Banking
  Finansmagasinet Euromoney årlige survey, Private Banking and Wealth Management har i 2018 kåret Nykredit som "Bedst til Private Banking i Danmark".
 • Private Banking International
  En international jury af branchefolk har for Private Banking International i 2018 tildelt Nykredit global anerkendelse for "outstanding private Banking customer relationship service and engagement".

Nykredit Investor Insight

Vil du være på forkant med nyheder og temaer indenfor formue, pension og investering? Så følg Nykredit Investor Insight på LinkedIn og få løbende indsigter, inspiration og gode råd.

Følg os på Investor Insights