21-5: Bliv medejer af unikke ferieboliger i Europa

Hos 21-5 kan du blive medejer af flere unikke ferieboliger i fx Frankrig, Spanien og Italien. I Nykredit samarbejder vi med 21-5, hvor vi hjælper med at finansiere din ejerdel af ferieboligerne.

Sådan fungerer 21-5

Delebolig-konceptet hos 21-5 er enkelt. Du har mulighed for at vælge mellem forskellige pakkeløsninger alt efter, hvor store ferieboliger du ønsker, og hvor mange andre familier, du ønsker at dele dem med.

21-5 tager sig af alt det besværlige med at finde de helt rigtige boliger, sætte dem i stand og møblere dem, så de er klar til brug.

Efter boligerne er bygget fortsætter 21-5 som administratorer af foreningerne samt boligerne og sørger for, at alt fra den årlige generalforsamling til poolcleaning, rengøring i boligerne og havearbejde er i orden. Du skal altså bare koncentrere dig om at slappe af og nyde omgivelserne.

Hør mere om finansiering af ferieboliger hos 21-5

I Nykredit samarbejder vi med 21-5 om at finansiere lånet til din feriebolig-del. Er du interesseret i at høre mere om dine lånemuligheder, så udfyld formularen her, og vi kontakter dig hurtigst muligt til en uforpligtende snak.
Er du allerede kunde i Nykredit?
Jeg er boligejer

Bliv klogere på boligkøb i udlandet

Hvad koster det?

Regn på, hvad det vil koste dig at låne penge til en bolig i udlandet. Har du allerede en bolig i udlandet, kan du også se, hvad det koster at låne i friværdien.

Når du flytter til udlandet

At flytte til udlandet er en stor beslutning. Uanset om det er for en kortere eller længere periode, er der flere forhold, du skal være opmærksom på, når du rykker teltpælene op og flytter uden for Danmarks grænser.

International BoligNyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få løbende nyheder om køb af bolig i udlandet og boligprisudviklingen i Frankrig og Spanien.