Fordele i Private Banking Elite

Som kunde i Nykredit Privat Banking Elite har du adgang til en række særlige fordele, der alle er specielt udviklet til kunder med formue. Se et udvalg her.

 • Du får en fast Private Banker: Du har din faste Private Banker, som varetager dine interesser. Din Private Banker har stor erfaring med og indsigt i Private Banking-kunders særlige behov. Din Private Banker sammensætter det rådgiverteam, der altid står til din rådighed og kan til enhver tid trække på alle specialister i Nykredit.
 • Du modtager avanceret helhedsrådgivning: Vores rådgivning kommer hele vejen rundt om din finansielle situation. Det betyder, at alle relevante aspekter indgår i en helhedsbetragtning, som løbende tilpasses efter din situation og behov. Vi tager altid udgangspunkt i strategi, risiko og formueforvaltning. Og du har mulighed for at få direkte adgang til investeringseksperter i Nykredit Markets og Nykredit Asset Management, ligesom et erfarent team af formuerådgivere står klar til at skabe overblik og se nye muligheder eksklusivt for Private Banking Elite kunder. 
 • Du får adgang til investeringsprodukter: Du får adgang til særlige investeringsprodukter, der er rettet specielt mod Private Banking Elite-kunder, samt fleksible og skræddersyede investeringsløsninger.
 • Du får afkastrapporteringer og adgang til analyser: Et godt overblik er vigtigt for formuende kunder. Vi giver dig afkastrapporteringer og adgang til analyser og nyhedsbreve, som giver dig overblik i hverdagen
 • Du bliver inviteret til eksklusive arrangementer: Vi holder eksklusive arrangementer af både faglig og mere social karakter. Blandt andet Wealth Summits hvor vi præsenterer højaktuel investorviden med eksperter fra Danmark, udlandet og Nykredit, samt mere sociale arrangementer med håndplukkede personligheder, hvor vi tager samtalen i dybden med nye facetter af overskud.
 • Faglige webinarer: Du bliver inviteret til faglige webinarer om aktuelle emner om eksempelvis investeringsmarkederne, rentetilpasning og arv- og formuerådgivning.
 • Du kan få unik rådgivning om bolig i udlandet: Vi tilbyder rådgivning, hvis du har eller overvejer at få bolig i udlandet. Og ønsker du at købe bolig i Frankrig eller Spanien, kan vi tilbyde lokale kontorer og dansk realkreditfinansiering. Læs mere her
 • Nykredit Flexleasing: Attraktive priser med Nykredit Flexleasing – den fordelagtige vej til drømmebilen. Læs mere her
 • Nykredit Liebhaversalg: Få et ekstraordinært boligsalg med Liebhaversalg. Læs mere her.
 • Eksklusive kreditkortløsninger (kræver kreditkortgodkendelse): Vi tilbyder eksklusive kreditkortløsninger med blandt andet omfattende rejseforsikringspakke, afbestillingsforsikring, Priority Pass og en websafe-forsikring.
 • Du får adgang til VIP services og eksklusive værditilbud: Mulighed for optjening af SAS Eurobonus Ekstra point, forbedrede vilkår på hjemforsikring, samt adgang til særlig webportal med eksklusive fordele og rabatter på eksempelvis hoteller og forlystelser.
 • Du modtager vores nyhedsbrev: Vi holder dig opdateret med den nyeste viden inden for fx skat, formuerådgivning og andre rådgivningsområder via vores eksklusive nyhedsbrev.
 • Din husstand er også omfattet af vilkårene: Dine Private Banking-vilkår gælder for din husstand (ægtefælle og børn under 18 år). Dine børn i alderen 18-35 år får direkte adgang til alle fordelene i Nykredit BoligBank.
 • Du får direkte og fleksible kontaktmuligheder: Direkte telefonnumre til dine rådgivere og eksklusiv VIP-telefonlinje.Læs mere her

Kom godt videre

Personlig rådgivning

Din Private Banker er altid parat til personligt at varetage dine individuelle interesser. Både ved at anvende sin egen ekspertise og gennem Nykredits netværk af specialister inden for formueforvaltning, skat, investering, arv og generationsskifte. Specialister, som du kan trække på, når du har brug for det.

Formueforvaltning

Når investeringsstrategien er fastlagt, er det op til dig, hvor meget du vil involvere dig i processen. Du kan investere på egen hånd ud fra de professionelle analyser om investering, økonomi og aktuelle temaer, som du har adgang til som kunde i Private Banking Elite. Du kan også få en porteføljeplejeaftale, hvor vi investerer på dine vegne.

Bedst til Private Banking

Nykredit Private Banking har Danmarks mest tilfredse kunder og er blevet kåret som det bedste Private Banking-tilbud i Danmark flere gange.