Formueforvaltning

Når investeringsstrategien er fastlagt, er det op til dig, hvor meget du vil involvere dig i processen.

Du kan investere på egen hånd ud fra de professionelle analyser om investering, økonomi og aktuelle temaer, som du har adgang til som kunde i Private Banking Elite.

Du kan også få en porteføljeplejeaftale, hvor vi investerer på dine vegne. Vælger du den løsning, har vi porteføljeplejeaftaler, som er målrettet og skræddersyet til dine behov som Private Banking Elite-kunde.

Endelig kan du vælge en løsning, hvor du løbende drøfter dine investeringer direkte med en af vores investeringsrådgivere, som samtidig inddrager investeringer i porteføljeplejeaftaler.

Som noget helt unikt kan du i Private Banking Elite få direkte adgang til vores dedikerede specialister i Nykredit Markets, og ved større porteføljeplejeaftaler inddrager vi også vores eksperter fra Nykredit Asset Management.

Din Private Banker er omdrejningspunktet og vil altid sørge for, at du opnår det bedst mulige resultat. På jævnlige møder gennemgår vi desuden investeringerne og revurderer strategien.

Kom godt videre

Personlig rådgivning

Din Private Banker er altid parat til personligt at varetage dine individuelle interesser. Både ved at anvende sin egen ekspertise og gennem Nykredits netværk af specialister inden for formueforvaltning, skat, investering, arv og generationsskifte. Specialister, som du kan trække på, når du har brug for det.

Dine fordele i Private Banking Elite

Som kunde i Nykredit Privat Banking Elite har du adgang til en række særlige fordele, der alle er specielt udviklet til kunder med formue. Fordelene er udviklet specielt til kunder med en kompleks økonomi, hvilket betyder at du får det bedste, som Nykredit kan levere.

Bedst til Private Banking

Nykredit Private Banking har Danmarks mest tilfredse kunder og er blevet kåret som det bedste Private Banking-tilbud i Danmark flere gange.