ForeningsFordele

KundeKroner til dig med lån i Totalkredit

KundeKroner er en helt unik fordelsmodel, som giver kunder i Totalkredit nogle helt særlige kontante fordele. Grundtanken med KundeKroner er, at når det går os godt, kan det komme dig til gode.

Protræt af kvinde

Derfor kan du få KundeKroner

Totalkredit er primært ejet af foreningen Forenet Kredit, hvis formål er at sikre gode lån i hele landet. Når Forenet Kredit tjener penge fra blandt andet ejerskabet af Totalkredit, så kommer det kunderne til gode. Fx giver Forenet Kredit et tilskud til Totalkredit, som Totalkredit kan give videre til dig og alle de andre kunder i form af KundeKroner. 

KundeKroner er bare én af flere ForeningsFordele, som du kan få som kunde i Nykredit Bank og BoligBank. Prøv vores ForeningsFordele-beregner og tjek, hvad du kan få.

Du kan også udfylde vores formular, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Hør mere om dine muligheder

Udfyld vores formular, så hører du fra os hurtigst muligt.

Felter markeret med * er obligatoriske

Er du allerede kunde i Nykredit?
0/512

Du kan altid trække dit samtykke tilbage på kundeservice@nykredit.dk og læse mere om behandlingen af dine personoplysninger her.

Hvad er KundeKroner?

KundeKroner er en rabat, du kan få, når du har et realkreditlån i Totalkredit. Rabatten bliver automatisk trukket fra din bidragsbetaling hvert kvartal. Dine KundeKroner afhænger af restgælden på dit lån. Du kan få 0,20% årligt af din restgæld i rabat frem til 31. december 2027. Hvor mange KundeKroner, du kan få efterfølgende, afhænger blandt andet af Totalkredits resultater, og hvor meget tilskud Totalkredit måtte modtage fremover fra Forenet Kredit.

Har du fx et lån på en million kr., kan du få 500 kr. pr. kvartal i rabat svarende til 2.000 kr. om året.

Dit skattefradrag for rente- og bidragsbetaling reduceres med rabatten.

Se vilkår for KundeKroner på Totalkredit.dk

Kender du KundeKroner?

Alle boligejere fortjener at vide, at KundeKroner er en rabat på bidragsbetalingen på realkreditlånet. Kender du ikke KundeKroner? Så bliv kontaktet af en rådgiver ved at klikke på knappen herunder.

Spørgsmål og svar om KundeKroner

Hvad er KundeKroner?

KundeKroner er en rabat, som du kan få, når du har et lån i Totalkredit. Har du et realkreditlån, bliver rabatten automatisk trukket fra din bidragsbetaling hvert kvartal.

Hvis du har et prioritetslån i dit pengeinstitut, som er overdraget til finansiering i Totalkredit, bliver rabatten hvert kvartal automatisk trukket fra din rentebetaling. Hvis dit prioritetslån er overdraget til finansiering i Totalkredit, modtager du besked om dette fra dit pengeinstitut.

Indtil videre er der truffet beslutning om at yde rabat frem til 31. december 2027.

Se modellen for KundeKroner.

Hvorfor kan jeg få KundeKroner?

Du kan få KundeKroner, når du har et lån i Totalkredit gennem dit pengeinstitut. Totalkredit er som noget helt særligt primært ejet af en forening af kunder, Forenet Kredit. Det er en fordel for dig som kunde, fordi foreningen ønsker, at det overskud, den får fra bl.a. Totalkredit, skal komme kunderne til gode. Derfor har foreningen mulighed for at give et årligt tilskud til Totalkredit, som Totalkredit kan give videre til dig og alle de andre kunder i form af KundeKroner.

Se vilkår for KundeKroner på Totalkredit.dk

Hvor mange KundeKroner kan jeg få?

Dine KundeKroner afhænger af restgælden på dit lån. Du modtager KundeKroner som en kvartalsvis rabat. Du kan få 0,20% p.a. af din restgæld i KundeKroner frem til 31. december 2025, hvilket svarer til 2.000 kr. i rabat om året pr. lånt mio. kr.

Hvor mange KundeKroner, du kan få i rabat efterfølgende, afhænger blandt andet af Totalkredits resultater, og hvor meget tilskud Totalkredit måtte modtage fremover fra Forenet Kredit.

Skal jeg betale SKAT af KundeKroner?

Dit skattefradrag for rente og bidragsbetaling reduceres med rabatten. Du kan evt. tilpasse din forskudsopgørelse, med det beløb du forventer at modtage i KundeKroner.

Hvor ofte kan jeg få KundeKroner?

KundeKroner er en rabat, som du kan få, når du betaler på dit lån i Totalkredit. Har du et realkreditlån bliver rabatten automatisk trukket fra din bidragsbetaling, og har du et prioritetslån bliver rabatten automatisk trukket fra din rentebetaling hvert kvartal. Indtil videre er der truffet beslutning om at yde rabat frem til 31. december 2027.

Sådan fungerer KundeKroner

Kundekroner illustration

Grundtanken med KundeKroner er, at når det går Nykredit og Totalkredit godt, kan det komme dig til gode. Du er sikret KundeKroner frem til 31. december 2027. Hvor mange KundeKroner, du kan få i rabat efterfølgende, afhænger af Totalkredits resultater, og hvor meget tilskud Totalkredit måtte modtage fremover fra Forenet Kredit. 

Kom godt videre

Vi er Nykredit

Fordi Nykredit er ejet af en forening af kunder, kan vi som noget særligt i den finansielle sektor give tilbage til kunderne, når det går godt i forretningen.

Spar på gebyrerne med KundeRabat

Når du som privatkunde har din daglige økonomi og din boligfinansiering hos os, kan du få KundeRabat.

Se alle dine ForeningsFordele

Nykredit er ejet af foreningen Forenet Kredit. Derfor kan du som kunde få særlige fordele, hvis du samler din økonomi hos os. Vi kalder det ForeningsFordele, og det er fx rabatter på gebyrer på lån og investeringer.