Lån med op til 30 års afdragsfrihed

Med låntyperne Fastrente+, F-kort+ og RenteMax+ er det muligt at få afdragsfrihed i op til 30 år. Her kan du beregne dine muligheder og se, hvordan et lån med 30 års afdragsfrihed kan se ud for dig.

Pige skriver på computer

Behov for rådgivning

Ved at udfylde vores kontaktformular, bliver du hurtigst muligt kontaktet af en rådgiver, som kan fortælle dig meget mere om dine muligheder for at låne til en ny bolig.

Hovedindgang til rækkehus af røde mursten

Realkreditlån med 30 års afdragsfrihed

F-kortog RenteMax+ er realkreditlån fra Totalkredit, som giver dig masser af fleksibilitet, hvis du har stor friværdi i din bolig – og en stærk økonomi. Det nye lån giver dig en større økonomisk fleksibilitet. Fire gange om året kan du nemlig vælge at ændre på lånet, så din økonomi hele tiden passer til dit liv og dine planer.

Kom godt videre

Hvad koster lån til ny bolig?

Få en vejledende beregning på, hvor meget et lån til ny bolig eller sommerhus koster. Du får finansieringsforslag på forskellige lånetyper, så kan du se, hvad der passer bedst til din økonomi.

Køberrådgivning

Overvejer du at skifte din bolig ud med en anden? Med Køberrådgivning fra Nybolig eller Estate får du hjælp til hele processen.

Boligkøbsramme

Med en boligkøbsramme får du en vejledende beregning på, hvor meget du maksimalt kan købe bolig for.

BoligOpsparing

Spar op til din drømmebolig med en BoligOpsparing og få bonusrente af din opsparing

Hvor vil du bo?

Lejlighed i byen, villa i forstaden eller hus på landet? Valget får betydning for både din dagligdag og økonomi.