Skal du skifte varmekilde?

Vi bakker op om regeringens ambition om, at Danmark skal være uafhængig af olie og naturgas. Derfor har vi samlet en række tilbud, der gør det billigere for dig som kunde at udskifte dit gas- eller oliefyr med en mere energivenlig løsning.

Hjælp til udskiftning af varmekilde:

Fyr dit fyr - udskiftning fyr

Fyr dit fyr-aftale giver dig mulighed for at låne på attraktive vilkår, når du udskifter gas- eller oliefyret med en varmepumpe eller fjernvarme.

Tilskud til udskiftning af gas- eller oliefyr

Som Nykredit-kunde med et realkreditlån i Totalkredit kan du søge om at få et tilskud på 10.000 kr. fra Totalkredit, når du skal udskifte dit gamle gasfyr eller oliefyr til en varmepumpe.

Vælg et Grønt BoligLån

Udskift varmekilden i din bolig med et attraktivt ​Grønt BoligLån. Lån fx til udskiftning af oliefyr, installation af varmepumpe eller installation af solceller.

Bestil et Energitjek af din bolig

Med et Energitjek får du en energikonsulent fra NRGi ud og gennemgå din bolig, så du har et overblik over mulighederne for at energirenovere.

Grøn Opsparing med bonusrente

Sparer du op til at skifte dit gamle oliefyr ud med en varmepumpe, så topper vi din opsparing med en særlig bonusrente. Vi kalder det Grøn Opsparing.

Spar gebyret, når du udskifter dit gasfyr

Energistyrelsens afkoblingsordning gør det muligt at få dækket gebyret på afkobling fra gassystemet.

Prøv vores varmekildeberegner

Med vores varmekildeberegner skal du bare indtaste din adresse, så giver vi dig overblik over, hvad du vil kunne spare ved at skifte din nuværende varmekilde ud med en varmepumpe.

Skal du have varmepumpe?

Hjælp fra start til slut

Bliv guidet hele vejen igennem processen af NRGi, når du skal have installeret en varmepumpe.

Varmepumpe fra OK

Køb din varmepumpe hos OK, og få en særlig rabat som Nykredit-kunde. Du kan se udvalget af varmepumper og læse mere om dine muligheder på den særlige Nykredit-side på OK.dk

Bliv inspireret

ForeningsFordele til dig

Nykredit er ejet af foreningen Forenet Kredit. Derfor kan du som kunde få særlige fordele, hvis du samler din økonomi hos os. Vi kalder det ForeningsFordele, og du kan læse mere om dem her.

Overblik: Hvad koster energirenovering?

En vellykket energirenovering kan minimere din varmeregning og ikke mindst øge komforten i dit hjem, fordi du kan slippe for kulde og træk. Se, hvad det koster at energioptimere dit hjem.

Top 10: Her er boligejernes grønne ønskeliste

Vi har lavet en top 10-listen over de mest populære energirenoveringer lavet med et Grønt BoligLån i vores kunders boliger. Se om du genkender nogle af energirenoveringer fra dit eget hjem.