Kom godt gennem den grønne omstilling

Som konkurrencedygtig og relevant virksomhed kan du ikke stå uden for den grønne omstilling. Vi tilbyder rådgivning, produkter og samarbejder, så vi kan komme gennem omstillingen – sammen.

Nykredit er bedst til bæredygtig vækst

Nykredit er med helt i toppen, når kunderne vurderer bankernes indsatser på bæredygtighedsområdet. Og vi gør, hvad vi kan, for at støtte op om den grønne omstilling og gøre det lettere for virksomheder at vælge grønne løsninger.

Læs mere: Nykredit er bedst på bæredygtig vækst

Hør mere om dine muligheder

Du står ikke med opgaven alene. Vi hjælper dig gennem den grønne omstilling. Vil du høre mere om dine muligheder?

Ja tak, kontakt mig

Grønne fordele til din virksomhed

Udover rådgivning og sparring af kompetente rådgivere, så kan du i Nykredit få adgang til en række fordele, der kan hjælpe dig og din virksomhed med den grønne omstilling.

Sådan har vi hjulpet vores kunder:

Rebæl rapporterer på bæredygtigheden

Drikkevareproducenten Rebæl er kommet i gang med at rapportere på bæredygtighed og CO2-aftryk. Det er ikke mindst for at kunne begå sig i den internationale konkurrence. Rebæl har brugt rapporteringsværktøjet Valified til at kortlægge bl.a. virksomhedens CO2-aftryk. Her kan du se, hvordan de gjorde.

Læs om Rebæl

En ESG-rating er en blåstempling

NNIT har fået sin første ESG-rating, og Nykredit har været med hele vejen som rådgiver. Se, hvordan NNIT har arbejdet med ESG, og hvad de får ud af det i forhold til kunder og samarbejdspartnere.

Læs NNIT's historie

Dades har finansieret med grønne obligationer

Dades har for første gang opført en boligudlejningsejendom, der er finansieret med grønne obligationer.

Læs Dades historie

Nyt unikt partnerskab

Et samarbejde mellem Rambøll og Nykredit skal gøre det nemmere og mere smidigt for ejendomsbranchen at foretage grønne investeringer i ejendomme. Vejen frem er finansiering og bæredygtighedsrådgivning i én samlet løsning.

Læs mere om samarbejdet

Har du brug for rådgivning om den grønne omstilling?

Vores kompetente erhvervsrådgivere er klar til at hjælpe dig med den grønne omstilling. Uanset om du skal til at starte eller allerede er i gang, kan du få sparring om alt fra økonomi til metode og værktøjer. Vil du høre mere om dine grønne muligheder i Nykredit ErhvervsBank?