En bank for ejendomsmarkedet

Nykredit ErhvervsBank er bank til dig, som driver virksomhed inden for ejendomsmarkedet og som søger en personlig rådgiver, der kender dit marked gennem mange år.

Hvad bringer dig foran?

I vores samarbejde kommer vi hele vejen rundt om din virksomhed, og vi afdækker behov og finder mulige løsninger, både når det gælder daglig drift, finansiering, forsikring og investering.

I Nykredit er vi optaget af at finde svarene på, hvad der skal til for at bringe dig og din virksomhed foran. Foran konkurrenterne, foran udviklingen og i virkeligheden også foran der, hvor du stod i går. Vi kender ikke alene til dine vilkår og den gejst, det kræver at eje og drive virksomhed med egne ejendomme. Vi kender din branche indgående og forstår de udfordringer, du møder. 

Bliv kunde i Nykredit ErhvervsBank

Vælg dit abonnement

*Du betaler etableringsgebyr, når du bliver kunde hos os. Gebyret er som udgangspunkt et éngangsbeløb på mindst 3.000 kr., medmindre du eller andre ejere af virksomheden er privatkunder med boligfinansiering i Nykredit. I så fald er etableringsgebyret mindre. Se prisliste her.