En bank for ejendomsmarkedet

Nykredit ErhvervsBank er bank til dig, som driver virksomhed inden for ejendomsmarkedet og som søger en personlig rådgiver, der kender dit marked gennem mange år.

Hvad bringer dig foran?

I vores samarbejde kommer vi hele vejen rundt om din virksomhed, og vi afdækker behov og finder mulige løsninger, både når det gælder daglig drift, finansiering, forsikring og investering.

I Nykredit er vi optaget af at finde svarene på, hvad der skal til for at bringe dig og din virksomhed foran. Foran konkurrenterne, foran udviklingen og i virkeligheden også foran der, hvor du stod i går. Vi kender ikke alene til dine vilkår og den gejst, det kræver at eje og drive virksomhed med egne ejendomme. Vi kender din branche indgående og forstår de udfordringer, du møder. 

Vi tilbyder specialiseret rådgivning

Rådgivning til almene boligorganisationer

Nykredit har igennem mange år været en stærk finansiel sparringspartner for de almene boligorganisationer.

Rådgivning til andelsforeninger

En tæt dialog og opfølgning omkring andelsboligforeningens finansiering og økonomiske drift er essentiel for at sikre en sund og stabil økonomi.

Vælg dit abonnement

Abonnementer

Total

Med Total dækker vi alle daglige bank behov for langt de fleste virksomheder, f.eks. integration til økonomisystemer og årlig revisorforespørgsel.

Plus

Oplagt hvis du også har et holdingselskab og har behov for flere konti, eller hvis du vil benytte vores mange fordele.

Abonnementet bliver billigere, når du er privatkunde i Nykredit Bank med kundetilbuddet BoligBank 360, BoligBank 365 eller Private Banking.

Enkel

Relevant for dig der har et helt enkelt bankbehov til din virksomhed.

*Du betaler etableringsgebyr, når du bliver kunde hos os. Gebyret er som udgangspunkt et éngangsbeløb på mindst 3.000 kr., medmindre du eller andre ejere af virksomheden er privatkunder med boligfinansiering i Nykredit. I så fald er etableringsgebyret mindre. Se prisliste her.