En bank for ejendomsmarkedet

Nykredit ErhvervsBank er bank til dig, som driver virksomhed inden for ejendomsmarkedet og som søger en personlig rådgiver, der kender dit marked gennem mange år.

Hvad bringer dig foran?

I vores samarbejde kommer vi hele vejen rundt om din virksomhed, og vi afdækker behov og finder mulige løsninger, både når det gælder daglig drift, finansiering, forsikring og investering.

I Nykredit er vi optaget af at finde svarene på, hvad der skal til for at bringe dig og din virksomhed foran. Foran konkurrenterne, foran udviklingen og i virkeligheden også foran der, hvor du stod i går. Vi kender ikke alene til dine vilkår og den gejst, det kræver at eje og drive virksomhed med egne ejendomme. Vi kender din branche indgående og forstår de udfordringer, du møder. 

Vil du høre mere om dine muligheder, er du velkommen til at ringe til os på 70 10 90 10 eller skrive til os.

Kundetilbud - du vælger selv

Vi har ikke har nogen kunder, der er ens – og derfor heller ingen pakkeløsninger. Din bankløsning bliver skræddersyet ud fra, hvad du og din virksomhed har brug for og du får værktøjer og sparring, der hjælper dig med at holde styr på den daglige drift.

Hos os er du enten ErhvervsBank eller ErhvervsBank+ kunde, og principperne er enkle. Vælger du at bruge Nykredit som primær bank til din virksomhed, tilbyder vi lavere renter, gebyrer og flere fordele til dig som kunde. 

Du får:

  • En personlig, lokal rådgiver med mange års erfaring og dybdegående indblik i ejendomsmarkedet.
  • Relevant og målrettet rådgivning alt efter din nuværende situation og fremtidige planer.