Kundefordele erhverv

ErhvervsKroner til erhvervskunder

ErhvervsKroner

ErhvervsKroner_622x160.svg

Som erhvervskunde i Nykredit får du ErhvervsKroner, som er en rabat på det beløb, du betaler i bidrag på dit realkreditlån i Nykredit.

Du får ErhvervsKroner, fordi Nykredit primært er ejet af kundernes forening, Forenet Kredit. Foreningen ønsker, at det overskud, den får fra Nykredit og Totalkredit, kommer kunderne til gode.

Det kan du få i rabat

Som erhvervskunde med realkreditlån i Nykredit kan du få en rabat på 1.500 kr. pr. lånt mio. kr. årligt til og med 2025. Erhvervskunder, der samlet har lån på over 20 mio. kr., kan få rabat af de første 20 mio. kr. Hvor mange ErhvervsKroner, du derefter kan få, vil afhænge af flere forhold, bl.a. Nykredits resultater, og hvilket tilskud Nykredit måtte modtage fra Forenet Kredit.

Se vilkår for ErhvervsKroner

Erhvervskunder med realkreditlån i Totalkredit kan også få KundeKroner. Læs mere om KundeKroner for Totalkredits erhvervskunder

Spørgsmål og svar om ErhvervsKroner

Kan alle erhvervskunder få rabat i form af ErhvervsKroner?

Som udgangspunkt kan virksomheder, enkeltmandsvirksomheder, institutioner, landbrug, andelsboligforeninger og øvrige erhvervskunder med et realkreditlån i Nykredit få ErhvervsKroner. Ejendommene skal være beliggende i Danmark, Grønland eller på Færøerne. Vi giver ikke ErhvervsKroner-rabat på lån til den Almene sektor eller på lån til erhvervskunder, der modtager offentlig støtte på deres lån.

Hvor mange ErhvervsKroner kan jeg få?

Som erhvervskunde med realkreditlån i Nykredit garanterer vi dig, at du til og med 2024 kan få 1.500 kr. pr. lånt mio. kr. årligt. Kunder, der samlet har lån på over 20 mio. kr., kan få rabat på de første 20 mio. kr.

Hvornår kan jeg få rabatten?

Du modtager rabatten en gang i kvartalet. Du kan få rabat af de første 20 mio. kr. af dit realkreditlån.

Hvor længe kan jeg få ErhvervsKroner?

Til og med 2025 garanterer vi, at du årligt kan få 1.500 kr. pr. lånt mio. kr. Herefter afhænger rabattens størrelse af flere forhold, bl.a. Nykredit-koncernens resultater, og hvilket tilskud Nykredit måtte modtage fra vores hovedejer, Forenet Kredit.

Har du besøgt Nykredit ErhvervsBank på LinkedIn?

På Nykredit ErhvervsBanks LinkedIn-side får du indsigter, inspiration og gode råd til din virksomhed.

Relateret indhold

Hold dig opdateret med Nykredit Erhvervsnyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, Nykredit ErhvervsNyt, og få løbende aktuelle nyheder, videoer og podcasts om, hvad der sker på markederne, og hvordan det kan påvirke din og din virksomheds økonomi.

Vi er Nykredit

Fordi Nykredit er ejet af en forening af kunder, kan vi som noget særligt i den finansielle sektor give tilbage til kunderne, når det går godt i forretningen.

Hvad skal der til, for at du kan få ErhvervsKroner?

Bliv klogere på, hvilke vilkår der gælder, og om du kan få ErhvervsKroner.