Mastercard Business uden forsikring

Mastercard Business uden forsikring er et internationalt kreditkort med en rentefri kredit i op til 45 dage til erhvervskunder.

På Mastercard Business uden forsikring er der et forbrugsmaksimum på 50.000 kr. pr. løbende 30 dage.

Får du brug for kontanter, kan du hæve op til 5.000 kr. på kortet om dagen, dog maksimum 50.000 kr. pr. løbende 30 dage. Der kan være lokale begrænsninger i udlandet.

Fordele

  • Internationalt kreditkort
  • Op til 45 dages rentefri kredit

Se en sammenligning af Nykredits Mastercard til erhverv.

Ansøg

Mastercard Business uden forsikring tilbydes erhvervskunder i Nykredit. Kontakt din rådgiver for at bestille et kort til dig og din virksomhed, eller ansøg her.

Bemærk, at alle kunder skal kreditgodkendes, inden et Mastercard kan udstedes.

 

Apple Pay - Nem og sikker betaling

Som kunde i Nykredit kan du betale med Apple Pay. Så slipper du for at have kort eller kontanter med dig, når du handler. Du betaler bare med din iPhone eller dit Apple Watch, og du kan bruge Apple Pay både i Danmark og i udlandet, når du betaler i butikker eller på nettet.
Læs om Apple Pay.

Kom godt videre

Mastercard Business

Mastercard Business er et internationalt kreditkort med en rentefri kredit i op til 45 dage samt tilknyttede forsikringer til erhvervskunder.

Mastercard Business Platinum

Mastercard Business Platinum er et eksklusivt internationalt kreditkort med en rentefri kredit i op til 45 dage samt fordelagtige rejseforsikringer.

Mastercard Business Debit

Handler du eller dine medarbejdere ofte i butikker eller via nettet ved hjælp af udlæg? Så kan et Mastercard Business Debit være med til at lette administrationen for jer.

Acubiz rejseafregning

Acubiz rejseafregning er en app, som er tilknyttet Nykredit Mastercard Business og gør det muligt for dig og dine medarbejdere at registrere udlæg og kørsel i virksomheden.