Finansielle risici

Afdækning af virksomhedens risici kan give konkurrencemæssige fordele.

I Nykredit yder vi rådgivning med udgangspunkt i virksomhedens specifikke forretningsmodel. Vi hjælper med at identificere de risici, der har en betydning for virksomhedens konkurrenceevne. Baseret på den overordnede strategi skaber vi overblik over de løsningsmuligheder, som kan minimere eller eliminere risici.

 

Vores rådgivning er blandt andet baseret på aktuelle rente- og valutaprognoser. Vi har erfarne specialister, som analyserer makroøkonomiske tendenser, så vi kan bringe aktuel finansiel videre i vores rådgivning.

Vi kan hjælpe med

Gældspleje

Få hjælp til at optimere sammensætningen af virksomhedens eksisterende gæld – det giver dig et bedre overblik.

Valutarisiko

Valutarisikoen kan få stor betydning for virksomheden – vi kan hjælpe dig med at afdække og minimere den.

Renteswap

Renteswap er en finansiel mulighed til de virksomheder, som ønsker at ændre rentevilkårene på deres allerede etableret bank- eller realkreditlån i en aftalt periode.

Individuelt renteloft

Med et Individuelt Renteloft kan du i en periode på op til 30 år sikre dig mod kraftige rentestigninger på variabelt forrentede lån.

Kom godt videre

Handel med udlandet

Nykredit tilbyder en række muligheder for at begrænse valuta-, lande-, leverandør- og kunderisici, og samtidig sikre et godt overblik og en administrativt god løsning for din virksomhed.

Trade Finance

I Nykredit har vi ekspertise, der sikrer din samhandel med udlandet. Du får hjælp til at afdække nogle af de risici, der kan opstå, når der handles med udlandet.

Nykredit Markets

Vi har et hold af dygtige og omstillingsparate dealere, rådgivere og analytikere, som i et tæt og værdiskabende samarbejde med vores kunder finder de bedste finansielle løsninger i et komplekst og foranderligt marked.