Bank for sundhedssektoren

Nykredit ErhvervsBank er til dig, som har egen praksis/klinik og søger en rådgiver, der forstår og skaber tryghed om din samlede økonomi og dens fremdrift.

Få overblik over den daglige økonomi

Du får værktøjer og sparring, der hjælper dig med at få overblik over den daglige økonomi både på arbejde og derhjemme. Vi har ingen pakkeløsninger, så din bankløsning bliver skræddersyet ud fra, hvad du har brug for. 

Vi har specialiseret os i helhedsrådgivning på tværs af privat og erhverv til privat praktiserende indenfor sundhedssektoren. Vores rådgivere har stor indsigt i og forståelse for hverdagen og dens forretningsmæssige udfordringer, fx når det gælder patientgrundlag, praksistype, ydelser, personale m.m.

Dit privatliv og arbejdsliv skal hænge sammen tidsmæssigt og økonomisk. Din praksis/klinik er en opsparing, som med den rette plan kan realisere dine og familiens ønsker for fremtiden. Derfor får du en rådgiver, som har overblikket og kender til din verden.

Hvad bringer dig foran?

I Nykredit er vi optaget af at finde svarene på, hvad der skal til for at bringe dig og din praksis/klinik foran. Foran udviklingen og i virkeligheden også foran der, hvor du stod i går. Derfor sørger vi for at holde os opdateret på udviklingen i sundhedssektoren, så vi kan supplere vores erfaring med ny viden om muligheder og tendenser i sektoren. Med det i bagagen kan vi sparre med dig om, hvorvidt du udnytter potentialet fuldt ud.

Se, hvordan tandlægen Peter fik hjælp til at forstå sine tal og få større frihed.

Du er velkommen til at kontakte en af  vores specialuddannede rådgivere i dit område.

Region Rådgiver Telefon
Hele landet

Annette Plesner Steenstrup

(faglig koordinator)

44 55 98 89

 

Du får:

  • En lokal rådgiver med dybdegående indblik i sundhedssektoren.
  • En rådgiver som varetager både din erhvervs- og privatøkonomi og kan skabe synergi på tværs.
  • Relevant og målrettet rådgivning alt efter din nuværende og fremtidige situation.
  • Kundefordele, der er målrettet læger og tandlæger med egen praksis/klinik.

Vælg dit abonnement

Abonnementer

Total - 349,- pr. md.*

Med Total dækker vi alle daglige bank behov for langt de fleste virksomheder, f.eks. integration til økonomisystemer og årlig revisorforespørgsel.

Plus - 139/199,- pr. md.*

Oplagt hvis du også har et holdingselskab og har behov for flere konti, eller hvis du vil benytte vores mange fordele.

Abonnementet koster kun 139 kr. pr. måned, når du er privatkunde i Nykredit Bank med kundetilbuddet BoligBank 360, BoligBank 365 eller Private Banking. Ellers betaler du 199 kr. pr. måned.

Enkel - 119,- pr. md.*

Relevant for dig der har et helt enkelt bankbehov til din virksomhed.

*Du betaler etableringsgebyr, når du bliver kunde hos os. Gebyret er som udgangspunkt et éngangsbeløb på mindst 3.000 kr., medmindre du eller andre ejere af virksomheden er privatkunder med boligfinansiering i Nykredit. I så fald er etableringsgebyret mindre. Se prisliste her.

Kom godt videre

Skal du købe eller sælge din egen praksis/klinik?

Der er mange ting at tage stilling til ved køb eller salg. Vi kender alle spørgsmålene og hjælper dig med at finde de bedste svar.

Udnyt potentialet i din klinik/praksis

Få sparring hvert eneste skridt på vejen mod at forløse potentialet i din klinik/praksis.

Realisér dine og familiens fremtidsplaner

Din praksis/klinik er en opsparing, som med den rette plan kan realisere din families fremtidsplaner.