Bank for sundhedssektoren

Nykredit ErhvervsBank er til dig, som har egen praksis/klinik og søger en rådgiver, der forstår og skaber tryghed om din samlede økonomi og dens fremdrift.

Få overblik over den daglige økonomi

Du får værktøjer og sparring, der hjælper dig med at få overblik over den daglige økonomi både på arbejde og derhjemme. Vi har ingen pakkeløsninger, så din bankløsning bliver skræddersyet ud fra, hvad du har brug for. 

Vi har specialiseret os i helhedsrådgivning på tværs af privat og erhverv til privat praktiserende indenfor sundhedssektoren. Vores rådgivere har stor indsigt i og forståelse for hverdagen og dens forretningsmæssige udfordringer, fx når det gælder patientgrundlag, praksistype, ydelser, personale m.m.

Dit privatliv og arbejdsliv skal hænge sammen tidsmæssigt og økonomisk. Din praksis/klinik er en opsparing, som med den rette plan kan realisere dine og familiens ønsker for fremtiden. Derfor får du en rådgiver, som har overblikket og kender til din verden.

Hvad bringer dig foran?

I Nykredit er vi optaget af at finde svarene på, hvad der skal til for at bringe dig og din praksis/klinik foran. Foran udviklingen og i virkeligheden også foran der, hvor du stod i går. Derfor sørger vi for at holde os opdateret på udviklingen i sundhedssektoren, så vi kan supplere vores erfaring med ny viden om muligheder og tendenser i sektoren. Med det i bagagen kan vi sparre med dig om, hvorvidt du udnytter potentialet fuldt ud.

Se, hvordan tandlægen Peter fik hjælp til at forstå sine tal og få større frihed.

Du er velkommen til at kontakte en af  vores specialuddannede rådgivere i dit område.

Region Rådgiver Telefon
Hele landet

Annette Plesner Steenstrup

(faglig koordinator)

44 55 98 89
Nord- og Midtjylland

Johnny Morville Jensen

44 55 41 39

Syddanmark Marie Chemnitz 44 55 31 62
Århus

Kasper Pallesen Isachsen

Malene Elbæk

44 55 62 22

44 55 75 58

Sjælland og København

Kim Kyhnauv

Nicklas Niebuhr

Lukas Thomsen

44 55 32 21

44 55 33 58

44 55 85 11

 

Du får:

  • En lokal rådgiver med dybdegående indblik i sundhedssektoren.
  • En rådgiver som varetager både din erhvervs- og privatøkonomi og kan skabe synergi på tværs.
  • Relevant og målrettet rådgivning alt efter din nuværende og fremtidige situation.
  • Kundefordele, der er målrettet læger og tandlæger med egen praksis/klinik.

Vælg dit abonnement

*Du betaler etableringsgebyr, når du bliver kunde hos os. Gebyret er som udgangspunkt et éngangsbeløb på mindst 3.000 kr., medmindre du eller andre ejere af virksomheden er privatkunder med boligfinansiering i Nykredit. I så fald er etableringsgebyret mindre. Se prisliste her.