Erhvervsforsikringer 

Nykredits fornemste opgave er at give økonomisk tryghed til vores kunder. Når I samler bank og forsikring, får I bedre overblik og tryghed i økonomien, når skader sker. Derfor er vi gået sammen med forsikringsselskabet Privatsikring om erhvervsforsikringer, der dækker de vigtigste aktiver i jeres virksomhed.​

Vi samarbejder med Privatsikring, fordi de: ​

  • Er tilgængelige: ​
  • 4 ud af 5 kald besvares på under 60 sek
  • Online skadesanmeldelse 24/7 året rundt.
  • Skadesbehandlingen kan følges online ​
  • Skadeafdelingen ligger i top i tilfredshedsmålinger
  • Er erfarne og professionelle: Privatsikring er gearet til både små og store virksomheder, og som en del af Codan-koncernen bygger Privatsikring på over 100 års erfaring fra erhvervsmarkedet. ​
  • Giver kompetent og personlig rådgivning: Som erhvervskunde får I en fast assurandør tilknyttet. I bliver kontaktet hvert år ang. en forsikringsgennemgang, hvor der også er fuldt fokus på skadeforebyggelse.
  • Årlig gennemgang af dine forsikringer: Privatsikring kontakter dig årligt, så I sammen kan gennemgå dine forsikringer. På den måde kan du være sikker på, at du er korrekt forsikret – ikke kun når du tegner forsikringen, men også løbende. ​

Hør mere om dine muligheder

Kom hurtigt videre

Se forsikringer

Få overblik her

Dine forsikringer

Log ind hos Privatsikring

Bliv kontaktet​

Vil du høre mere om forsikringsmulighederne for din virksomhed? Privatsikring har lokale specialister i hele landet, der er klar til at tage et uforpligtende møde med dig. Udfyld kontaktformularen, så ringer vi så hurtigt vi kan og hjælper dig med at booke et møde.​

Forsikringer til din virksomhed ​

Som erhvervskunde hos Privatsikring kan I få forsikret de aktiver, der er kritiske for jeres hverdag og bundlinje.​

Skræddersyede forsikringspakker til din branche ​

Hos Privatsikring kan I få erhvervsforsikringer, der passer til jeres branche og virksomhed. Med god hjælp fra Privatsikring kan I få præcis de dækninger, der fx giver både mindre risici for uventede økonomiske tab, personlig, smidig og enkel sagsbehandling og hurtig erstatning, så I kan komme hurtigt videre.​

Find din branche ​her:

Få forsikret jeres vigtigste aktiv: medarbejderne, og alt det andet, der er vigtigt for jeres hverdag.​ Hent brochuren med inspiration til netop jeres branche her.

Få forsikret alt fra kælder til tag i jeres erhvervsejendomme. ​Hent brochuren med inspiration til netop jeres branche her.

Få forsikret alt dét, der gør jeres boligforening til et godt sted at bo. Hent brochuren med inspiration til netop jeres branche her.

Få forsikret klinikken mod bl.a. skader, tyveri, sygdom og IT-kriminalitet.​ Hent brochuren med inspiration til netop jeres branche her.

Få forsikret jeres virksomhed mod bl.a. driftstab, IT-problemer, hærværk og arbejdsskader. ​Hent brochuren med inspiration til netop jeres branche her.

Få forsikret alt dét, der holder maskinerne kørende hos jer.​ Hent brochuren med inspiration til netop jeres branche her. 

Få forsikret alt det, der sikrer den gode kundeoplevelse. Hent brochuren med inspiration til netop jeres branche her.

Få forsikret både mennesker og køretøjer, så forretningen ikke går i stå​. Hent brochuren med inspiration til netop jeres branche her.

Få forsikret alt fra værktøj til mennesker – og i hele sæsonen. ​Hent brochuren med inspiration til netop jeres branche her.

Få forsikret virksomheden mod bl.a. vareskader, IT-angreb, produktansvarssager. Hent brochuren med inspiration til netop jeres branche her.

Se mere om brancheforsikringer hos Privatsikring