Hvilke behov har din virksomhed?

Vi har ingen standardløsninger. Virksomheder har flere og forskellige behov alt efter størrelse og branche. I Nykredit ErhvervsBank tilbyder vi en række produkter og services, som vi tilpasser til netop din virksomheds behov.

Vi tilbyder

Optimering af den daglige drift

Du får professionel og relevant sparring samt en fleksibel og enkel bankløsning, som rummer den kompleksitet din virksomheder har. Som erhvervskunde i Nykredit ErhvervsBank får du fordele af en bank med indgående kendskab til virksomhedsejeres hverdag.

Få den bedste finansiering

Vi har mange års erfaring i finansieringsløsninger til erhvervskunder - både når det handler om finansiering til etablering, drift, udvikling eller vedligeholdelse. Vi lægger vægt på, at finansieringen skal være fleksibel og tage hensyn til virksomhedens finansieringsstrategi.

Handel med udlandet

Overvejer din virksomhed eksport eller import på nye markeder, eller indgår din virksomhed allerede forretninger med kunder og leverandører i udlandet, er der en række forhold din virksomhed skal forholde sig til, da I er længere væk fra kunder og leverandører både, fysisk, juridisk og kulturelt, end på det danske hjemmemarked.

Pleje af virksomhedens formue

Du behøver hverken have en stor formue eller viden om værdipapirer for at investere. Det vigtigste er, at du kan fortælle os om dine behov, så finder vi de produkter, som passer bedst.

Afdækning af finansielle risici

Afdækning af virksomhedens risici kan give konkurrencemæssige fordele. Vi tilbyder rådgivning med udgangspunkt i virksomhedens specifikke forretningsmodel.

Nykredit ErhvervsBank

Hos os er du enten ErhvervsBank eller ErhvervsBank+ kunde, og principperne er enkle. Vælger du at bruge Nykredit som primær bank til din virksomhed, tilbyder vi lavere renter, gebyrer og flere fordele til dig som kunde.