Rådgivning til almene boligorganisationer

Nykredit har igennem mange år været en stærk finansiel sparringspartner for de almene boligorganisationer.

Alment boligbyggeri er nok den boligform i Danmark, der lovgivningsmæssigt er mest reguleret. Vi har stor er faring med rådgivning af almene boligorganisationer og hjælper jer gerne med både den finansielle rådgivning og vejledning om de lovmæssige krav, I skal være opmærksomme på.

Rådgivning - ét dedikeret kundeteam

I Nykredit bliver I tilknyttet et fast, dedikeret kundeteam, der har et indgående kendskab til jeres boligorganisation og de udfordringer, I står med både i dagligdagen og i forhold til fremtiden.

Vi tilbyder:

  • Investeringsrådgivning, der kan tilpasses jeres individuelle behov, fx vores egen investeringsforening, hvor formålet er at sikre jer et så højt afkast som muligt gennem effektiv risikospredning og løbende pleje af porteføljen. Læs mere om Nykredit Invest Almen Bolig.
  • Finansiering af projekter fx gennem et byggelån, hvor vi tilpasser lånet til den almene boligafdelings behov.
  • Rådgivning om optagelse af realkreditlån eller konvertering af eksisterende realkreditlån.

Vi følger udviklingen for jer

Ændringer i markedssituationen kan have betydning for, hvilke typer af lån, der er de mest optimale for jeres boligorganisation. Vi har fingeren på pulsen i forhold til begge områder og vi vil rigtig gerne hjælpe jer med at skabe et overblik, så I føler, I træffer jeres beslutninger på et trygt og oplyst grundlag.