Dit professionelle online regnskabsprogram​

Vil du have mere tid til det, der giver værdi for dig og din virksomhed? Så lad Dinero klare dine regnskaber og bogføringer.​

Med Dinero får du et gennemtestet, brugervenligt online regnskabsprogram, som du bl.a. kan bruge til at sende fakturaer og bogføre moms – med ét klik.

Vil du spare al den tid, du kan? Så anbefaler vi, at du vælger pakken Dinero Pro, hvor en række funktioner er automatiseret og sparer dig for mange timers administrativt arbejde.​

Vi giver dig 50% rabat på første års Dinero Pro-abonnement, når du er Plus- eller Total-kunde i Nykredit ErhvervsBank.​

Kom godt videre

Bliv erhvervskunde i Nykredit

I Nykredit ErhvervsBank har vi udviklet tre abonnementer med bankprodukter og kundefordele, der smidigt og gennemskueligt sikrer, at alt i den daglige drift fungerer, så du kan koncentrere dig om kerneforretningen.

Se alle dine fordele

Som kunde i Nykredit ErhvervsBank får du adgang til en række fordele, som du kan bruge i din virksomhed. Fx kan du måle medarbejder- og kundetilfredshed, få hjælp til udgiftshåndtering og holde styr på dine fakturaer.

Hold dig opdateret med Nykredit Erhvervsnyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, Nykredit ErhvervsNyt, og få løbende aktuelle nyheder, videoer og podcasts om, hvad der sker på markederne, og hvordan det kan påvirke din og din virksomheds økonomi.