Produkter & services i vækstfasen

Her får du en oversigt over produkter og services, som ofte er relevante dig og din virksomhed i vækstfasen. Uanset om du har brug for et Mastercard Gold, et nyt erhvervslån eller remburs ved international handel, så er vi klar til at hjælpe.

Vælg dit abonnement

Total

Med Total dækker vi alle daglige bank behov for langt de fleste virksomheder, f.eks. integration til økonomisystemer og årlig revisorforespørgsel.

Plus

Oplagt hvis du også har et holdingselskab og har behov for flere konti, eller hvis du vil benytte vores mange fordele.

Abonnementet bliver billigere, når du er privatkunde i Nykredit Bank med kundetilbuddet BoligBank 360, BoligBank 365 eller Private Banking.

Enkel

Relevant for dig der har et helt enkelt bankbehov til din virksomhed.

Konti og kort

At finde de rigtige konti og kort som erhvervskunde, kan være lidt af en udfordring.

Derfor anbefaler vi også, at du kontakter os, så vi kan skræddersy den helt rigtige erhvervspakke til dig og din virksomhed.

Er du nysgerrig for at se mere om dine muligheder? Så finder du her vores oversigt over de forskellige konti og kort, som vi tilbyder vores erhvervskunder.

Forsikring til erhvervskunder

Mand og kvinde kigger på skærm

Når I samler bank og forsikring gennem os, får I bedre overblik over økonomien og større tryghed – både i gode tider, og hvis skaden sker.

Vi samarbejder med Erhvervssikring - en del af Alm. Brand Group - så I kan få forsikringer, der dækker det vigtigste i jeres virksomhed.

Leasing af maskiner

Uanset hvilken branche du arbejder indenfor, og hvilken type virksomhed du ejer, er det en god ide at undersøge mulighederne for at lease dit udstyr.

Når du leaser din bil, maskine eller andet udstyr begrænser du dine etableringsomkostninger og undgår at binde kapital i dyrt udstyr.

Vil du vide mere om dine leasing? Se de mange muligheder for at lease som erhvervskunde hos Nykredit Leasing her.

Få et lån eller kredit

Har du brug for et lån eller kredit for at din virksomhed kan tage næste skridt? 

Som erhvervskunde i Nykredit kan du vælge mellem flere lån og kreditter. Det er dog en god idé at tage en snak med din rådgiver om dine muligheder, inden du beslutter dig, så vi kan sammensætte det helt rigtige lån eller kredit.

Er du nysgerrig, kan du her se en oversigt over vores forskellige lån og kreditter, som vi kan tilbyde dig.

Få hjælp til Cash Management

Savner du hjælp til at optimere dine betalingsstrømme og reducere administrationsomkostningerne?

Cash Management er rådgivning om forhold, som har betydning for virksomhedens kortsigtede likviditetsstyring og daglige håndtering af bogholderiet. Vores rådgivningen tager afsæt i din virksomheds forhold og ser fx på, hvordan:

  • Dine debitorer indbetaler
  • Dine kreditorer betales
  • Den manuelle/maskinelle håndtering af disse betalinger

Få mere information om Cash Management her.

Find dine finansielle risici

Har du styr på risici i din virksomhed?

Vi har erfarne specialister, der på baggrund af makroøkonomiske tendenser, hjælper dig med at identificere de risici, der har en betydning for din virksomheds konkurrenceevne.

Baseret på din overordnede forretningsstrategi skaber vi overblik over de løsningsmuligheder, som kan minimere eller eliminere risici.

Handel med udlandet

Nogle gange skal man tage chancer for at blive en succesfuld virksomhed, men det betyder ikke, at man skal tage unødige risici.

Overvejer din virksomhed eksport eller import på nye markeder, eller handler du med kunder og leverandører i udlandet? Så er det altid en god idé at  alliere dig med din bank.

Vi kan minimerer valuta-, lande-, leverandør- og kunderisici, og samtidig sikre et godt overblik og en administrativt god løsning, når du handler internationalt.

Kom godt videre

Bliv erhvervskunde i Nykredit

I Nykredit ErhvervsBank har vi udviklet tre abonnementer med bankprodukter og kundefordele, der smidigt og gennemskueligt sikrer, at alt i den daglige drift fungerer, så du kan koncentrere dig om kerneforretningen.

Se alle dine fordele

Som kunde i Nykredit ErhvervsBank får du adgang til en række fordele, som du kan bruge i din virksomhed. Fx kan du måle medarbejder- og kundetilfredshed, få hjælp til udgiftshåndtering og holde styr på dine fakturaer.

Hold dig opdateret med Nykredit Erhvervsnyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, Nykredit ErhvervsNyt, og få løbende aktuelle nyheder, videoer og podcasts om, hvad der sker på markederne, og hvordan det kan påvirke din og din virksomheds økonomi.