Få styr på fundamentet

Når din virksomhed er etableret, er det vigtigt at fastholde og styrke virksomhedens position. Her finder du gode råd om, hvordan du kan gribe det an.

Fem gode råd om konsolidering

Vi har samlet de råd, som er relevante, når du vil konsolidere din virksomhed. Det handler blandt andet om fin-tuning, strategiske opkøb og konkurrentovervågning.

Få hjælp til din forretningsstrategi

Skal forretningsplanen fin-tunes? Kan opkøb fastholde eller styrke positionen? Brug disse strategi-skabeloner og bliv skarp på dine – og konkurrenternes – fordele.

Spar tid med administrative værktøjer

Tid er ofte den knappe faktor, også når du skal planlægge din exit. Brug tiden smart: Udnyt de velfungerende, administrative værktøjer, vi kan tilbyde dig – og frigiv mere tid til at få din exit på plads.

Vi kan hjælpe dig til konsolidering

Konsolidering forudsætter blandt andet, at du har de rigtige produkter, services og løsninger. Her får du et overblik over, hvad vi kan hjælpe dig med.

Kom godt videre

Bliv erhvervskunde i Nykredit

I Nykredit ErhvervsBank har vi udviklet tre abonnementer med bankprodukter og kundefordele, der smidigt og gennemskueligt sikrer, at alt i den daglige drift fungerer, så du kan koncentrere dig om kerneforretningen.

Se alle dine fordele

Som kunde i Nykredit ErhvervsBank får du adgang til en række fordele, som du kan bruge i din virksomhed. Fx kan du måle medarbejder- og kundetilfredshed, få hjælp til udgiftshåndtering og holde styr på dine fakturaer.

Hold dig opdateret med Nykredit Erhvervsnyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, Nykredit ErhvervsNyt, og få løbende aktuelle nyheder, videoer og podcasts om, hvad der sker på markederne, og hvordan det kan påvirke din og din virksomheds økonomi.