Se vores bankprodukter, der kan styrke fundamentet i din virksomhed

Når du vil konsolidere og styrke din virksomhed, er det godt vide hvordan din bank kan assistere dig. Her kan du se hvilke produkter og services som kan hjælpe dig på vej med en stærkere konsolidering i markedet.

Konti og kort

At finde de rigtige konti og kort som erhvervskunde, kan være lidt af en udfordring.

Derfor anbefaler vi også, at du kontakter os, så vi kan skræddersy den helt rigtige erhvervspakke til dig og din virksomhed.

Er du nysgerrig for at se mere om dine muligheder? Så finder du her vores oversigt over de forskellige konti og kort, som vi tilbyder vores erhvervskunder.

Se konti, kort m.m.

Forsikring til erhvervskunder

Når I samler bank og forsikring gennem os, får I bedre overblik over økonomien og større tryghed – både i gode tider, og hvis skaden sker.

Vi samarbejder med Privatsikring, ejet af Codan, så I kan få forsikringer, der dækker det vigtigste i jeres virksomhed.

Se dine forsikringsmuligheder

Leasing af maskiner

Uanset hvilken branche du arbejder indenfor, og hvilken type virksomhed du ejer, er det en god ide at undersøge mulighederne for at lease dit udstyr.

Når du leaser din bil, maskine eller andet udstyr begrænser du dine etableringsomkostninger og undgår at binde kapital i dyrt udstyr.

Vil du vide mere om dine leasing? Se de mange muligheder for at lease som erhvervskunde hos Nykredit Leasing her.

Se muligheder for leasing (nyt vindue)

Få et lån eller kredit

Har du brug for et lån eller kredit for at din virksomhed kan tage næste skridt? 

Som erhvervskunde i Nykredit kan du vælge mellem flere lån og kreditter. Det er dog en god idé at tage en snak med din rådgiver om dine muligheder, inden du beslutter dig, så vi kan sammensætte det helt rigtige lån eller kredit.

Er du nysgerrig, kan du her se en oversigt over vores forskellige lån og kreditter, som vi kan tilbyde dig.

Se lån & kreditter

Få hjælp til Cash Management

Savner du hjælp til at optimere dine betalingsstrømme og reducere administrationsomkostningerne?

Cash Management er rådgivning om forhold, som har betydning for virksomhedens kortsigtede likviditetsstyring og daglige håndtering af bogholderiet. Vores rådgivningen tager afsæt i din virksomheds forhold og ser fx på, hvordan:

  • Dine debitorer indbetaler
  • Dine kreditorer betales
  • Den manuelle/maskinelle håndtering af disse betalinger

Få mere information om Cash Management her.

Få hjælp til Cash Management

Find dine finansielle risici

Har du styr på risici i din virksomhed?

Vi har erfarne specialister, der på baggrund af makroøkonomiske tendenser, hjælper dig med at identificere de risici, der har en betydning for din virksomheds konkurrenceevne.

Baseret på din overordnede forretningsstrategi skaber vi overblik over de løsningsmuligheder, som kan minimere eller eliminere risici.

Få rådgivning om finansielle risici

Pleje af virksomhedens formue

Du behøver hverken have en stor formue eller viden om værdipapirer for at investere.

Vi hjælper og rådgiver dig gerne, hvis du ønsker at investere nogle af din virksomheds frie midler i fx værdipapirer. Det vigtigste er, at du kan fortælle os om dine behov, så finder vi de produkter, som passer bedst.

Plej din formue

Handel med udlandet

Nogle gange skal man tage chancer for at blive en succesfuld virksomhed, men det betyder ikke, at man skal tage unødige risici.

Overvejer din virksomhed eksport eller import på nye markeder, eller handler du med kunder og leverandører i udlandet? Så er det altid en god idé at  alliere dig med din bank.

Vi kan minimerer valuta-, lande-, leverandør- og kunderisici, og samtidig sikre et godt overblik og en administrativt god løsning, når du handler internationalt.

Få hjælp af vores specialister