Opstart af din virksomhed

Hvad skal du have styr på, når du starter og driver egen virksomhed? Kom godt i gang som selvstændig - få gode råd og konkrete løsninger her.

Kvinde står på kontor og smiler stort

Fem gode råd til din opstart af virksomhed

Vi har samlet fem gode råd, som kan være relevante for dig, som starter egen virksomhed op. Det handler blandt andet om økonomi, forsikring og at lade sig inspirere af andre

Mand med graf

Har du styr på din forretningsplan?

Kom godt i gang med din forretningsplan her. Du finder bl.a. små videoer og brugbare skabeloner, så du kan blive skarpere på din virksomheds værditilbud, målgruppe, konkurrenter mm.

Har du hørt om Startup Central?

Startup Central kæmper for at gøre det nemt for dig at være iværksætter. Her får du værktøjer, sparring og relevante tilbud, som kan hjælpe din forretning godt fra start.

Er du kunde i Nykredit, får du rabat hos Startup Central.

Kvinde arbejder og kigger på sin telefon

Spar tid med administrative værktøjer

Tid er noget af det mest værdifulde, og som virksomhedsejer oplever du sikkert ofte ikke at have nok af den. Med vores smarte administrative værktøjer får du mere tid i hverdagen til at udvikle din forretning.

Mand og kvinde kigger på computer

Se vores bankprodukter der understøtter din opstart af virksomhed

Som opstartet virksomhed er det godt at have styr på din erhvervskonto. Her kan du se, hvad vi kan tilbyde i Nykredit Erhvervsbank

Kom godt videre

Bliv erhvervskunde i Nykredit

I Nykredit ErhvervsBank har vi udviklet tre abonnementer med bankprodukter og kundefordele, der smidigt og gennemskueligt sikrer, at alt i den daglige drift fungerer, så du kan koncentrere dig om kerneforretningen.

Se alle dine fordele

Som kunde i Nykredit ErhvervsBank får du adgang til en række fordele, som du kan bruge i din virksomhed. Fx kan du måle medarbejder- og kundetilfredshed, få hjælp til udgiftshåndtering og holde styr på dine fakturaer.

Hold dig opdateret med Nykredit Erhvervsnyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, Nykredit ErhvervsNyt, og få løbende aktuelle nyheder, videoer og podcasts om, hvad der sker på markederne, og hvordan det kan påvirke din og din virksomheds økonomi.