Opstart af din virksomhed

Hvad skal du have styr på, når du starter og driver egen virksomhed? Kom godt i gang som selvstændig - få gode råd og konkrete løsninger her.

Fem gode råd til din opstart af virksomhed

Vi har samlet fem gode råd, som kan være relevante for dig, som starter egen virksomhed op. Det handler blandt andet om økonomi, forsikring og at lade sig inspirere af andre

Se de fem råd

Har du styr på din forretningsplan?

Kom godt i gang med din forretningsplan her. Du finder bl.a. små videoer og brugbare skabeloner, så du kan blive skarpere på din virksomheds værditilbud, målgruppe, konkurrenter mm.

Lav din forretningsstrategi

Har du hørt om Startup Central?

Startup Central kæmper for at gøre det nemt for dig at være iværksætter. Her får du værktøjer, sparring og relevante tilbud, som kan hjælpe din forretning godt fra start.

Er du privatkunde i Nykredit Bank, så får du gratis adgang til Startup Central de første tre måneder.

Spar tid med administrative værktøjer

Tid er noget af det mest værdifulde, og som virksomhedsejer oplever du sikkert ofte ikke at have nok af den. Med vores smarte administrative værktøjer får du mere tid i hverdagen til at udvikle din forretning.

Se administrative værktøjer

Se vores bankprodukter der understøtter din opstart af virksomhed

Som opstartet virksomhed er det godt at have styr på din erhvervskonto. Her kan du se, hvad vi kan tilbyde i Nykredit Erhvervsbank

Se Nykredit produkter