Fem gode råd – når du starter egen virksomhed

Her får du fem råd, som kan være en hjælp, når du starter egen virksomhed.

1. Få styr på forretningsidé og forretningsplan

Start med at beskrive din forretningsidé, så den er let at forstå og nem at forholde sig til. Og få styr på din forretningsplan: Undersøg dit marked grundigt og kend dine konkurrenter. En gennemarbejdet forretningsplan kan være dit allervigtigste værktøj – også når du har brug for vores rådgivning. Vi arbejder især med Business Model Canvas og Value Proposition Canvas, som du kan læse mere om her.

2. Få styr på din økonomi

Det er vigtigt at få styr på økonomien så tidligt som muligt, når du starter egen virksomhed. Dan dig et overblik, tal med os og få styr på finansieringen, inden du går i gang. På vores side over kundefordele kan du se forskellige digitale værktøjer og løsninger, som kan hjælpe dig med at holde styr på din økonomi og administration.

3. Vælg den rette selskabsform og få styr på de offentlige krav

Inden du registrerer din virksomhed, skal du have valgt en egnet selskabsform. Tal med din revisor, advokat eller os om, hvilken selskabstype der er bedst egnet. Derefter skal du bl.a. have en NemKonto og et MitID – og desuden tilmeldes Digital Post, så det offentlige kan komme i kontakt med dig.

4. Få styr på dine forsikringer 

Du skal have styr på en række forsikringer, når du starter virksomhed. Nogle af dem er lovpligtige, mens andre er frivillige. Kontakt din rådgiver eller skriv os til via denne kontaktformular for at høre nærmere om mulighederne.

5. Spring over, hvor gærdet er lavest

Du behøver ikke at opfinde den dybe tallerken hver gang. Hent inspiration fra andre virksomheder ved at melde dig til relevante nyhedsbreve og gratis webinarer. Følg fx Nykredit ErhvervsBank på LinkedIn og sign up til vores nyhedsbrev, ErhvervsNyt.

Kom godt videre

Bliv erhvervskunde i Nykredit

I Nykredit ErhvervsBank har vi udviklet tre abonnementer med bankprodukter og kundefordele, der smidigt og gennemskueligt sikrer, at alt i den daglige drift fungerer, så du kan koncentrere dig om kerneforretningen.

Se alle dine fordele

Som kunde i Nykredit ErhvervsBank får du adgang til en række fordele, som du kan bruge i din virksomhed. Fx kan du måle medarbejder- og kundetilfredshed, få hjælp til udgiftshåndtering og holde styr på dine fakturaer.

Hold dig opdateret med Nykredit Erhvervsnyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, Nykredit ErhvervsNyt, og få løbende aktuelle nyheder, videoer og podcasts om, hvad der sker på markederne, og hvordan det kan påvirke din og din virksomheds økonomi.