Produkter & services i opstartsfasen

Her får du en oversigt over produkter og services, som kan være relevante for dig og din virksomhed i opstartsfasen. Det kunne fx være et Mastercard Gold, erhvervsforsikring eller leasing af bil.

Abonnementer

Total

Med Total dækker vi alle daglige bank behov for langt de fleste virksomheder, f.eks. integration til økonomisystemer og årlig revisorforespørgsel.

Plus

Oplagt hvis du også har et holdingselskab og har behov for flere konti, eller hvis du vil benytte vores mange fordele.

Abonnementet bliver billigere, når du er privatkunde i Nykredit Bank med kundetilbuddet BoligBank 360, BoligBank 365 eller Private Banking.

Enkel

Relevant for dig der har et helt enkelt bankbehov til din virksomhed.

Konti og kort

At finde de rigtige konti og kort som erhvervskunde, kan være lidt af en udfordring.

Derfor anbefaler vi også, at du kontakter os, så vi kan skræddersy den helt rigtige erhvervspakke til dig og din virksomhed.

Er du nysgerrig for at se mere om dine muligheder? Så finder du her vores oversigt over de forskellige konti og kort, som vi tilbyder vores erhvervskunder.

Forsikring til erhvervskunder

Når I samler bank og forsikring gennem os, får I bedre overblik over økonomien og større tryghed – både i gode tider, og hvis skaden sker.

Vi samarbejder med Erhvervssikring - en del af Alm. Brand Group - så I kan få forsikringer, der dækker det vigtigste i jeres virksomhed.

Mand og kvinde kigger på skærm

Leasing af maskiner

Uanset hvilken branche du arbejder indenfor, og hvilken type virksomhed du ejer, er det en god ide at undersøge mulighederne for at lease dit udstyr.

Når du leaser din bil, maskine eller andet udstyr begrænser du dine etableringsomkostninger og undgår at binde kapital i dyrt udstyr.

Vil du vide mere om dine leasing? Se de mange muligheder for at lease som erhvervskunde hos Nykredit Leasing her.

Kom godt videre

Bliv erhvervskunde i Nykredit

I Nykredit ErhvervsBank har vi udviklet tre abonnementer med bankprodukter og kundefordele, der smidigt og gennemskueligt sikrer, at alt i den daglige drift fungerer, så du kan koncentrere dig om kerneforretningen.

Se alle dine fordele

Som kunde i Nykredit ErhvervsBank får du adgang til en række fordele, som du kan bruge i din virksomhed. Fx kan du måle medarbejder- og kundetilfredshed, få hjælp til udgiftshåndtering og holde styr på dine fakturaer.

Hold dig opdateret med Nykredit Erhvervsnyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, Nykredit ErhvervsNyt, og få løbende aktuelle nyheder, videoer og podcasts om, hvad der sker på markederne, og hvordan det kan påvirke din og din virksomheds økonomi.