Produkter & services i opstartsfasen

Her får du en oversigt over produkter og services, som kan være relevante for dig og din virksomhed i opstartsfasen. Det kunne fx være et Mastercard Gold, erhvervsforsikring eller leasing af bil.

Konti og kort

At finde de rigtige konti og kort som erhvervskunde, kan være lidt af en udfordring.

Derfor anbefaler vi også, at du kontakter os, så vi kan skræddersy den helt rigtige erhvervspakke til dig og din virksomhed.

Er du nysgerrig for at se mere om dine muligheder? Så finder du her vores oversigt over de forskellige konti og kort, som vi tilbyder vores erhvervskunder.

Se konti, kort m.m.

Forsikring til erhvervskunder

Titlen som virksomhedsejer er ofte forbundet med et stort ansvar. Derfor skal du også vælge en erhvervsforsikring, så der er én ting mindre at tænke på.

Vi hjælper dig med at finde den helt rigtige erhvervsforsikring, så du får ro i maven og kan fokusere på at udvikle din virksomhed.

Kontakt din rådgiver eller ring til kundeservice på 70 10 90 10 for at høre mere om dine muligheder for en solid erhvervsforsikring.

Leasing af maskiner

Uanset hvilken branche du arbejder indenfor, og hvilken type virksomhed du ejer, er det en god ide at undersøge mulighederne for at lease dit udstyr.

Når du leaser din bil, maskine eller andet udstyr begrænser du dine etableringsomkostninger og undgår at binde kapital i dyrt udstyr.

Vil du vide mere om dine leasing? Se de mange muligheder for at lease som erhvervskunde hos Nykredit Leasing her.

Se muligheder for leasing (nyt vindue)