Exit

Afvikling, salg eller overdragelse af din virksomhed

Det tager tid at forberede sin exit-strategi uanset om du skal sælge, afvikle eller foretage et generationsskifte. Få hjælp til din exit-strategi, råd og økonomisk vejledning, så du bedre kan realisere dine fremtidige planer.


Fem gode råd til at videregive eller sælge din virksomhed

Ældre mand på computer

Vi har samlet de råd, som kan være relevante for dig, når du overvejer at afvikle, sælge eller overdrage din virksomhed.

Få hjælp til din exit-strategi

Kvinde og en hund med en hæk i baggrunden

Her finder du videoer og værktøjer, som kan lette strategi-processen og gøre den mere overskuelig.

Vi kan hjælpe dig

Ældre par ved computer

Afvikling, salg eller videregivelse af din virksomhed til næste generation forudsætter blandt andet, at du har de rigtige produkter, services og løsninger. Her får du et overblik over, hvad vi kan hjælpe dig med.

Kom godt videre

Se vores kundetilbud til privatpersoner

I Nykredit Bank er der tre kundetilbud. Inden for hvert kundetilbud er priser på bank og boligfinansiering helt ens for alle. Det er dine behov, der definerer dine fordele.

Få overblik over din formue

Din formue består af din pension, friværdien i din bolig og din opsparing. Det vigtigste er ikke størrelsen af hver af de tre områder, men fordelingen mellem dem og hvordan de justeres efter, hvor du er i livet og dine fremtidsplaner.

Hold dig opdateret med Nykredit Erhvervsnyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, Nykredit ErhvervsNyt, og få løbende aktuelle nyheder, videoer og podcasts om, hvad der sker på markederne, og hvordan det kan påvirke din og din virksomheds økonomi.