Se vores bankprodukter, der kan hjælpe dig videre, hvis du overvejer at sælge, afvikle eller videregive din virksomhed

Når det er tid til at afvikle, sælge eller videregive din virksomhed til næste generation, så er det godt vide, hvordan din bank kan assistere dig. Her kan du se hvilke produkter og services som kan styrke din exit-strategi.

Konto og kort

Her får du et overblik over vores konti og kortløsninger til erhverv.

I denne fase kan du med fordel også overveje at kontakte din rådgiver, så I sammen kan lægge en plan for din videre økonomiske situation, hvis du sælger din virksomhed og bliver privatkunde eller private banking-kunde.

Se konti, kort m.m.

Få styr på din opsparing

Hvordan passer du bedst på opsparingen, når renterne er lave eller negative?

Her finder du flere gode alternativer til at have pengene stående på en almindelig indlånskonto. Det kunne fx være nedbringelse af gæld eller investeringer.

Uanset hvor involveret du ønsker at være, står vi klar med hjælp, rådgivning og løsninger, som sikrer dig den bedst mulige opsparing.

Få mere ud af din opsparing

Pleje af virksomhedens formue

Du behøver hverken have en stor formue eller viden om værdipapirer for at investere.

Vi hjælper og rådgiver dig gerne, hvis du ønsker at investere nogle af din virksomheds frie midler i fx værdipapirer. Det vigtigste er, at du kan fortælle os om dine behov, så finder vi de produkter, som passer bedst.

Plej din formue

Find dine finansielle risici

Har du styr på risici i din virksomhed?

Vi har erfarne specialister, der på baggrund af makroøkonomiske tendenser, hjælper dig med at identificere de risici, der har en betydning for din virksomheds konkurrenceevne.

Baseret på din overordnede forretningsstrategi skaber vi overblik over de løsningsmuligheder, som kan minimere eller eliminere risici.

Få rådgivning om finansielle risici

Få hjælp til Cash Management

Savner du hjælp til at optimere dine betalingsstrømme og reducere administrationsomkostningerne?

Cash Management er rådgivning om forhold, som har betydning for virksomhedens kortsigtede likviditetsstyring og daglige håndtering af bogholderiet. Vores rådgivningen tager afsæt i din virksomheds forhold og ser fx på, hvordan:

  • Dine debitorer indbetaler
  • Dine kreditorer betales
  • Den manuelle/maskinelle håndtering af disse betalinger

Få mere information om Cash Management her.

Få hjælp til Cash Management