Fem gode råd til din opsparing

Hvordan passer du bedst på din opsparing, når renterne er lave? Formueekspert Jeanette Kølbek giver nedenfor 5 gode råd til, hvad du kan gøre med din opsparing i stedet for at have store summer stående på en konto.

Særligt for dig, der er erhvervskunde

  • Undersøg, om du kan udnytte kontantrabatter blandt dine leverandører
  • Hvis der er permanent overskudslikviditet i din virksomhed, er det oplagt at investere nogle af pengene​, enten via driftsselskabet eller et eventuelt holdingselskab
  • Overvej, om du kan nedbringe virksomhedens gæld, fx via løbetidsforkortelse eller ekstraordinære afdrag – men vær opmærksom på, at der ikke opstår manglende likviditet eller fleksibilitet, så pengene senere skal trækkes ud igen
  • Overvej nye investeringer eller at fremrykke allerede planlagte investeringer i din virksomhed
  • Undersøg, om du kan placere penge på din skattekonto hos Skat

Tag gerne fat i din erhvervsrådgiver i Nykredit, så I sammen kan finde de løsninger, der passer til dig og din virksomhed.

Jeanette Kølbek

Formueekspert

Jeanette er ekspert i privatøkonomi og forbrugertrends inden for opsparing, pension og investering. Hun navigerer danskerne sikkert gennem det privatøkonomiske landskab, så de ved at optimere deres formue kan opnå finansiel tryghed gennem hele livet.

Investering

Webinar: Kom nemt i gang med at investere

Investering er ikke kun for eksperter og millionærer – det er for alle. Formueekspert Jeanette Kølbek deler ud af sin viden og erfaring, og giver gode råd til at komme nemt i gang med at investere.

Se webinar

Tre faldgruber du bør undgå i din investeringsstrategi

Hvis du overvejer at investere nogle af dine kontanter, kan du med fordel læse med her.
Tre klassiske investor-fejl

ForeningsFordele til dig

Nykredit er ejet af foreningen Forenet Kredit. Derfor kan du som kunde få særlige fordele, hvis du samler din økonomi hos os. Vi kalder det ForeningsFordele, og du kan læse mere om dem her.

Se alle foreningsfordele