Din opsparing

Det er altid en god ide, at have en opsparing i baghånden, hvis du fx overvejer at skifte karrierespor, arbejde mindre eller skal betale en dyr mekanikerregning, hvis bilen går i stykker. Derfor har vi samlet en række gode tips til din opsparing, så du slipper for økonomiske bekymringer.

Start en opsparing

Opsparingskontoen opretter du ofte til et særligt formål. Det kan fx være en børneopsparing eller en opsparing til køb af drømmehjemmet. Du kan også oprette en almindelig opsparing, hvor du løbende kan føre et beløb over på. Så har du altid et indestående, hvis der opstår uforudsete udgifter, hvis du er uden arbejde i en periode, eller hvis du ønsker at spare op til ferie.

Mangler du en opsparingskonto, kan du få et overblik over vores opsparingsprodukter her.

Gode råd om opsparing

Friværdi som opsparing

Friværdien i din bolig bliver skabt i takt med, at du afdrager på dit lån, eller hvis din bolig stiger i værdi. Du kan måske betragte din friværdi som en slags sparegris. Friværdien er nemlig dine penge, og det giver dig en række muligheder.

Vores opsparingsprodukter

Vælg din opsparingskonto

BoligOpsparing

Spar op til din drømmebolig med en BoligOpsparing og få bonus af din opsparing.

Læs mere om BoligOpsparing
OpsparingsInvest

Vil du investere dine opsparede frie midler? Og vil du have professionel pleje af din investering? Så er OpsparingsInvest muligvis noget for dig.

Læs mere om OpsparingsInvest
Børneopsparing

Giv dine børn og børnebørn en god økonomisk ballast med en Børneopsparing, hvor renterne i bindingsperioden er skattefrie.

Læs mere om Børneopsparing
Iværksætterkonto

En Iværksætterkonto giver dig mulighed for at få en økonomisk fordel, når du vælger at starte egen virksomhed.

Læs mere om Iværksætterkonto
Etableringskonto

En Etableringskonto er en særlig konto til opsparing. Brug den, hvis du ønsker at spare op til at blive selvstændig.

Læs mere om etbaleringskonto

Investering

Investering er et godt alternativ til opsparing. Om du skal investere afhænger meget af din situation, som fx hvornår du skal bruge pengene, hvilke penge du vil investere og hvilken risiko, som du vil tage.

ForeningsFordele til dig

Nykredit er ejet af foreningen Forenet Kredit. Derfor kan du som kunde få særlige fordele, hvis du samler din økonomi hos os. Vi kalder det ForeningsFordele, og du kan læse mere om dem her.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev om bolig- og privatøkonomi

Tilmeld dit vores nyhedsbrev BoligNyt og få relevante nyheder om bolig og privatøkonomi, spændende prognoser for boligmarkedet og meget mere direkte i din indbakke.