FX Online – Valutahandel i Nykredit

FX Online er Nykredits online handelsplatform til dig, som har et erhvervsmæssigt behov for at handle og/eller afdække valutaflow og valutarisici. Med FX Online kan du foretage valutahandler på en overskuelig platform tilpasset dine valutabehov.

FX Online er en enkel og overskuelig browser-baseret handelsplatform, der kan tilpasses dine behov og ønsker. Med FX Online handler du valuta med få klik på liveopdaterede kurser. Du kan:

  • Handle spot, terminer og FX Swap.
  • Få nemt overblik over valutakurser, der er relevante for dig.
  • Få hurtigt overblik over dine handler.

Sådan får du adgang til FX Online

Kontakt din rådgiver og hør nærmere. Har du allerede FX Online, kan du logge på nedenfor.

Log på FX Online.

Hvorfor skal man afdække sit valutabehov?

Udsving i valutamarkedet kan påvirke virksomhedens resultat. Fordelene ved at beskytte sig mod disse udsving ved at afdække sine udgifter og indtægter i udenlandske valutaer er bl.a.:

  • Sikring af kalkulationskurser
  • Minimering af regnskabsmæssige udsving
  • Valutakursen er kendt med det samme

Handel med valuta

I Nykredit får du rådgivning om handel med valuta. Sammen laver vi skræddersyede løsninger til afdækning og håndtering af virksomhedens valutarisici. Vi kan efter behov lave risikoanalyse på valutaflow og yde support på udarbejdelse af valuta- og finanspolitik. Du kan få adgang til analyser og prognoser på en række udvalgte valutaer

Kom godt videre

Trade Finance

I Nykredit har vi ekspertise, der sikrer din samhandel med udlandet. Du får hjælp til at afdække nogle af de risici, der kan opstå, når der handles med udlandet.

Remburs

Rembursen er underlagt internationale regler og er en af de sikreste betalingsformer i international handel.

Valutakonto

Valutakontoen er en indlånskonto i fremmed valuta. Kontoen kan med fordel anvendes, hvis du har indtægter og udgifter i fremmed valuta, så du kan undgå valutavekslinger.